sep 27

Namsos må slås på onsdag

Onsdag kl 1930 braker det løs på Åsheim kunstgress.  Namsos blir ingen lett motstander, laget har slått Utleira og Byåsen, spilt jevn med Verdal og Vestbyen. Vi som er serieledere er en solid skalp for gutta fra Namsos, slik at det blir veldig viktig for guttene våre å holde fokus når det gjenstår bare tre kamper.

Enda har Sverre en liten sjanse på  å bli puljevinner, men største utfordrer er vel Verdal, som akkurat no kun har tre poeng mindre enn oss. Jeg tar et forbehold om at tabellen til kretsen stemmer med virkeligheten.

Men med tre poeng mot Namsos tar vi et langt steg mot avdelingsseier.

Om vi tar et skråblikk på den andre avdelingen i G14, så er det vel klart der at Charlottenlund vinner avdelinga og blir motstander i kretsfinalen. Om vi lykkes med vår avdeling, blir det en ny spennende finale. Vi husker vel alle Scandia cup finalen, hvor Kattem var det beste laget men det var forferdelig jevnt og spennende.

Vi stiller med redusert mannskap også på onsdag, Eivind må stå over en kamp pga. det røde kortet som han fikk mot Verdal, men ellers er alle med.

Regner med at interessen for kampene framover er stor, så ta på godt med varme klær og  møt opp på onsdag. Vi må heie guttene fram til seier, det betyr mye for dem at vi er der folkens;-)

Legger ved et bilde av en av de som utmerket seg mot Verdal, Arbi spilte en god kamp. Er det noen som gjetter/husker hvor jeg tok dette bildet?

Lykke til

Bjørn

3 kommentarer

  1. arbi sier:

    : )))

  2. kattemgutter96 sier:

    Stemmer det Arbi, bildet er tatt på Norwaycupen.

  3. arbi sier:

    det bilde der tok du på norwaycupen :)))