nov 01

Flott gjennomført Dahle cup

Nok en gang stilte vi opp i en stor innendørscup med to jevne lag. Dahlecupen i Kristiansund var målet for sist helg.

Med god stemning i bussen tura vi nedover. Nådd ferja med noen minutters margin og fikk en flott innkvartering på den lokale barnehagen. Denne lå 300m fra matsalen, 300m fra hallen og 300m fra en butikk. Så det kan kalles midt i smørøyet for oss. I barnehagen hadde vi kjempegod plass.

Sportslig sett gikk det knallbra, begge lagene gikk ubeseiret ut av gruppespillet, seiret klart i kvartfinalen og møttes i semifinalen.

Semifinalen ble en skikkelig spennende kamp hvor lagene fulgte hverandre og det sto uavgjort til full tid. En og en spiller måtte forlate banen, til det sto igjen en keeper og en utespiller på hvert lag. Selv da bølget kampen frem og tilbake helt til kattem 1 fikk ballen i mål.

Kattem 2 gikk da til bronsefinale hvor Clausenengen var motstandere. De spilte en kjempekamp og ga seg ikke før det sto 6-0 og tredjeplassen var sikret.

Kattem 1 var dyktig slitne etter semifinalen og etter en jevnspilt kamp tapte 3-4 mot Hareid. Og da ble det en andreplass.

En flott helg med flotte fotballgutter som er eksemplariske på tur.