sep 26

Utgangsunktet for kampen var klart. Dette var vår andre ”seriefinale” på to uker!

Kampen startet friskt med to angrepsvillige lag og kampen bølget i begge retninger . Etterhvert klarte Verdal å presse Kattem  bakover på banen. Dette overtaket resulterte imidlertid ikke i noe tellende resultat for Verdal og guttene våre kjempet seg stadig mer  inn i kampen igjen. Midtveis i omgangen er  banespillet  utjevnet og vi  tar ledelsen etter et flott langskudd av Kristian. Ballen endrer retning etter å ha vært borti en Verdalspiller og keeper er sjanseløs.  En spillemessig  jevn omgang  mellom to gode lag ebber ut.

Etter pause satser lagene friskt på igjen. Verdal utligner ganske kjapt etter et meget godt  langskudd.

Derfra og ut er det som om kampen eksploderer! Først får Eivind sitt andre gule for kvelden, og dermed er vi en mann mindre. Sondre trekkes ned på midtbanen slik at vi fullfører kampen med 4-4-1! Så skjer det som  pussig nok ofte skjer med lag som har fått sendt av en spiller! Vi tar  ledelsen etter et flott gjennomspill til Wicky som meget kontrollert setter ballen tilside for keeper! Kort etter utligner Verdal på nytt etter et fint plassert skudd tilside for Tom Gøran. Lagene er like langt!

Lagene veksler på å angripe og kampen ligger og vipper! Med et kvarter igjen av kampen blir vi tildømt straffe etter at en verdalspiller dytter en av våre spillere innenfor 16-metern! Sondre er som vanlig sikker eksekutør, og dermed er Kattem nok en gang i føringa! Derfra og ut er ser Kattem seg ikke tilbake! Guttene kjemper som løver på hver en ball og viser vilje i alle dueller!. Med en mann mindre på banen  vinner vi denne kampen høyst fortjent! Mål nummer fire er av det pene slaget. Vi spiller oss frem fra backplass, gjennom midtbanen og ut til Ståle på venstre flanke som setter fart og smeller ballen i mål!

Dermed vinner vi  4-2! Guttene fortjener en god porsjon ros etter denne kampen. Det er fantastisk å se slik en arbeidsmoral!  Nå er det tre kamper igjen. Alle like viktige, og vanskelige.

Vi takker Verdal for en god kamp. Et bra fotballag med mange gode spillere! Lykke til videre.

Neste kamp for oss blir på onsdag mot Namsos!

Takk til supporterne som sist torsdag tok turen til Verdal, vi sees på onsdag!