sep 29

Kattem slo Namsos 12 – 0

En råkald onsdagskveld på Åsheimbanen, Kattemguttan var klar til å slå Namsos. Det viste dem i alle spillets faser, Oskar startet med en knallhard heading, utagbart for keeper. Etter dette var det kun et lag som viste seg fram, det var aldri tvil om seieren, det var kun snakk om hvor mange mål som skulle settes før dommeren blåste av. Bakover er midtbanen vår gode førsteforsvarere og flinke til å sette opp angriperne, om motstander går igjennom midtbanen er midtforsvaret klar til å rydde opp. På sidene er backene sterk i forsvar og ofte med i angrep. Spissene og vingene jobber og sliter utrettelig.  Tom Gøran ble ikke satt på noen prøver i dag. Med kun en innbytter vinner vi 12 -0, det er sterkt det:-)

Til tider i dag så glimtet samspillet i perioder ekstra bra, og det liker vi å se.

Innsatsen er det ingenting å utsette på, en kjempegod kamp av alle spillerne

Resten av målene ble scoret av Prince 4, Sondre 3, Shain 2, Tryggve 1 og Wicky1                                                                                                                                              

Fremdeles er det spenning mellom Kattem og Verdal om avdelingsseieren, Verdal har Egge og Sverre igjen, Kattem har  Utleira og Vestbyen. Kattem har tre poeng mer enn Verdal. Kattem har også mye bedre målforskjell, slik at med seier over Utleira neste onsdag er avdelingsseieren sikret.

BjørnB

1 Kommentar

  1. Vegard sier:

    Toppformen nærmer seg gutter! Jaggu var det fart i dere idag! Flott oppsummert Bjørn!, og veldig bra spill gutter!!
    Det begynner å lukte seriemesterskap, men som Bjørn sier så holder Verdal ennå følge med oss. Vi kan uansett avgjøre det selv, så dette blir spennende!
    Kjære Kattem G-96 : Dette skal vi klare!!!!
    Hilsen Vegard!