sep 13

2 seirer. 7-0 og 3-2

Kattem reiste til Alvdal for å ta 3 poeng.
Kampen startet med kattem dominans og vi fikk 1-0 etter 10.minutter. Etter d var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Det stod 7-0 til Kattem etter dommeren blåste av kampen.
Strindheim var den neste motstanderen. Vi forventet en tøff kamp, Strindheim hadde ikke avgitt poeng sålangt. Kampen startet med Kattem dominans. Veldig lik det som skjedde mot Alvdal. 1-0 kom etter 13. minutter.Vi fortsatte med høyt balltempo og Strindheim fikk knapt låne ball. 2.omgang fortsatte som den første med kattem dominans. Masse sjanser ble skapt uten av vi fikk utelling. Strindheim får 1-1 ut av ingenting. Det gjør noe med et lag som ikke får utelling. Vi faller litt, men er fortsatt det beste laget. 2-1 til Kattem og vi trur nå kommer vi. Etter masse klabb og babb i kattem sin 16 meter får strindheim flaksa inn utligning til 2-2. Vi får en periode i 2. omgang hvor vi sliter og mister ofte ball. Det blir litt en og en en stund. Trygve kommer innpå etter en liten pause på benken. Han setter på plass skapet med et hærlig skudd som sikrer seieren.
Kattem spiller veldig bra i begge kampene. Motstanderen får knapt låne ball. formasjonene sitter bedre og bedre. Utfordringene fremover er å jobbe med det defansive når motstanderen truer vårt bakrom. Da kommer vi ofte i trøbbel. Vil nok tru også at det blir noen avslutninger på de neste treningene. Den spilleren som fremheves er Trygve og Danielli. Trygve har en driv og et vinnerinnstinkt som smitter, Han scorer ofte mål fra sin backpososjon. De taktiske valgene har en oppatgående kurve.
Daniell kan du ikke bare ta fra ballen. Han opptrer i flere roller og løser det på glimrende vis.Mister så å si aldri ball Han utfordrer mye mere rommene foran seg, noe som gir rom for medspillere.