jul 02

Skandiacup 2010 Kattem-Stålk. 1-0

…noen som kan gi meg løsningen på hva  F_g=Gfrac{m_1 m_2}{r^2}  står for?? Som et tips kan jeg si at det er forklaringen på at skjønnhetsindustrien er den raskest voksende industrien i verden, – og sannelig er den grunnen til at Kattem i dag måtte leie inn pressefotograf Brujordet av Adecco også…

..jubelbrus, men hva/hvem er det vi skimter i midten? 🙂

Kristian farlig frempå...

..målscorer Prince, med keeper litt ut av spill

….noe sier meg at dagens motstander i kvartfinalen ville vært en av finalelagene om cupoppsettet hadde sett annerledes ut! Stålkameratene hadde et meget bra lag, men dessverre for dem så var det en litt for stor kvalitetsforskjell på det laget presterte offensivt kontra defensivt i dag. Defensivt var de meget gode. De hadde fysisk sterke og meget hurtige spillere som holdt Kattems engasjerte tilskuere på pinebenken helt til vinnermålet kom i første ekstraomgang. Kattem hadde store problemer med å trenge igjennom Stålkameratenes forsvar, og som så ofte før så er det i andreomgangen gutta virkelig våkner. Begrepet ”slow-starters” er i mange kamper meget dekkende for denne gjengen. Men det spiller for så vidt ingen rolle, defensivt slipper motstanderen så å si aldri til, og dette skal hele laget ha kjemperos for! Gutta prøvde virkelig i denne førsteomgangen også, men det ble litt for mye strekk i laget, og da ble ettertrykket litt for dårlig til at gutta klarte å pushe ballen i mål. Cornerne lot også vente på seg, og til tider var det vel spennende å være supporter. Gutta tok en velfortjent pause, og kom nok en gang ut på banen med økt besluttsomhet. Som i går var andreomgangen mye bedre, og i spill og sjanser kunne gutta med litt hell avgjort dette før full tid. Men det vil seg ikke helt i boksen, og en kombinasjon av godt forsvarsspill og uheldige avslutninger bidro til at kampen endte 0-0 etter ordinær tid. Likevel ga gutta oss supportere et klart bilde på at dette skulle de klare, og undertegnede hadde et godt håp før ekstraomgangene ble blåst i gang. Vel, ettersom ordet ”vinnermålet” er nevnt noen setninger ovenfor så skal jeg gjøre dette kort. Omgangen endte med glade gutter og jubelbrus, og i sentrum av begivenhetene, – målscorer Prince og en Utleiraspiller!! Dette viste seg å være Hadrian, – klassekompis til mange av våre Kattemgutter, og det er godt å se at rivaliseringen på banen bare er kameratskap når det ikke er tid for å trø til i duellene 🙂 Ingen kan i alle fall gå rundt å si at gutta er gjerrige, her deles til og med jubelrusen…

Grattis med nok en kjempeinnsats gutter!!

Ps. F_g=Gfrac{m_1 m_2}{r^2} er formelen for tyngdekraften! Skjønnhetsindustrien lovpriser denne formelen, men merkelig nok var den ikke noe jeg gikk å tenkte på da jeg ble engasjert som vannbærer i dag. Med kameraet på skuldra, og ei 10 liters bøtte vann i neven så kan det fort gå galt..

Ps2. På bilturen hjemover så haglet det inn med skryt om godt spill og diverse lykkeønskninger fra dagens motstander. Dette viser en fantastisk god sportsånd og jeg skulle ønske at vi heller kunne møtt disse gutta i finalen… De hadde fortjent det..

Ps3. Mammasupporterne får også ekstra skryt i dag, de er jo alltid gode, men i dag stilte de med en ekstra bjelle og til og med en bææpert!!

Når får vi se duskene…??

RM

3 kommentarer

 1. Erlend Henriksen(stålkam) sier:

  jeg ble flyttet bak på backen for å stoppe wicki, og det var ikke lett for å si det sånn. ble nok av frispark der ja…
  men jeg synes vi presterte veldig bra defansivt, men for dårlig offansivt.

  GRATULERER MED SEIER I SKANDIACUP kattem!

 2. Fredrik Rise (kaptein) sier:

  Prince e ikke lett å stopp så det hva ikke artig å spæll stopper i den kampen, men eg syns vi hva veldig god bakover. Men kattem hva klart beste laget så gratulere med seier (:

 3. Heidi sier:

  Dette var like spennende som kampen mot Grei i fjorårets cup. Og heldigvis gikk det vår vei denne gangen. Kjære, kjære spillere jeg lover at vi tåler gode 1.omganger også. Vi gleder oss enormt til å møte Herd i kveld.