jul 02

Skandiacup 2010 Herd-Kattem 0-1

Klar for finale!!!

…Herd hadde tydeligvis innsett at de ikke kunne spille ut Kattem, en utpreget ”kick and run” taktikk ble derfor iverksatt, men heldigvis lyktes ikke motstanderen i dette..

...like over!!

Wicky i farta...

...peptalken er viktig!!

Det hender, – selv om det er sjeldent! – så hender det faktisk at en kan oppsummere en kamp og komme til den konklusjonen at motstanderlaget ikke hadde en kvalifisert målsjanse.

At konklusjonen etter en kamp er at motstanderlaget ikke kan huskes for en konstruktiv pasning, det må vel nærmest karakteriseres som historisk! Men, det er det inntrykket jeg sitter igjen med etter denne kampen. Det eneste jeg husker er lange polere, og dette kan selvsagt være effektivt hvis en er dyktig til å fange opp nedfallsfrukten. Derfor ble dette en ganske så ubehagelig kamp, jeg satt hele tiden med den følelsen at dette kunne ende ganske så urettferdig, men heldigvis ble nedfallsfrukten aldri så moden at den faktisk kunne plukkes. Kattem prøvde å spille fotball, men det er dessverre ganske så lett å slenge seg med på leken, og derfor ble det slik at også Kattem i lange perioder glemte at de faktisk er ganske så gode til å spille ball. Nå skal det også nevnes at Herd hadde et godt forsvar og en brukbar midtbane, og det kan jo selvsagt være grunnen til at finspillet manglet. Men, skal det kriges, så skal det kriges, og det er jo godt å få bekreftet at også våre gutter kan ”gå i krigen” Heldigvis hadde vi våre gode stunder, og i disse periodene skapte vi faktisk nok til at dette kunne bli en komfortabel seier. Men nå er jo fotballen slik at det som oftest ikke er sammenheng mellom målsjanser og antall mål, og det er vel like godt, da har vel sjarmen med spillet vært borte.

Det er likevel godt å se at det var det klart beste laget som gikk til finalen. Våre gutter prøvde som sagt å spille, de hadde de fleste sjansene og til slutt fikk vi også det velfortjente målet. Det ble en ubehagelig kamp gutter, men dere viser nok en gang den største viljen! I dag ble resultatet av dette en velfortjent opptreden i morgendagens finale. Fantastico!!!!

Nok en gang, – grattis og lykke til mot CSK i morgen!!

Comments are closed.