jun 30

Skandiacup 2010 Kattem-Ranh. 5-0

…i dag lovpriser jeg regnet, – værgudene har skjønt meg,  for i dag gjorde de det umulig for gutta å slå kun i bakrom

På en megasleip kunstgressbane hadde værgudene i dag gjort det vanskelig for gutta å slå i bakrom. Gutta ble derfor tvunget til å spille slik de er best, og det er fortsatt etter min mening langs bakken. Jeg antar trenerteamet så det samme som meg under gårsdagens kamp, og da er det jo greit å gi ros til ”the three tenors” også…

I dag så jeg flere utspill til sidebacker, oppspill på midtbane, oppspill på møtende spiss, vinkling mot sidene, gjennomspill sentralt, gjennomspill langs sidelinjer og flere gode gjennombrudd. Alt som var fornuftig på en så sleip matte…

I tillegg har forsvaret fortsatt full kontroll, og det samme har Tom G i mål. ”El capitano” Thorvaldsen var i dag den spielfuhreren jeg digger, og når samtlige av våre angripere beveger seg så klokt som i dag så blir resultatet bra.

Ranheim ble i dag utspilt, og i lange perioder av kampen så foregikk spillet på Ranheims banehalvdel. Jeg kan i skrivende stund ikke huske at de hadde en kvalifisert målsjanse, og det skal hele laget ha ros for. I slike sammenhenger kan en fort trekke den slutningen at da har forsvaret gjort en kjempejobb, – og det har de også!! Men en må også huske at når motstanderen har ballen, – så er alle forsvarere! Dette synes jeg  kom tydelig fram i dag, og samtidig legger dette grunnlaget for de gode overgangene vi fikk se .

Da er det bare å se fram til resten, – nå venter Ladeslettas savanner..

Grattis igjen!!

6 kommentarer

 1. Der Bomber sier:

  @ Byåsing
  Unnskyld meg, men når har Vestbyen slått oss ??? 🙂

 2. Byåsing sier:

  Ikke overraskende i og med at CSK er gode, men da er også Nardo ute…

 3. Byåsing sier:

  Et par overraskende utfall i dag. Ranheim slår ut Malvik og Vestbyen slår ut Utleira. To av lagene som tidligere har slått Kattem er ute allerede….

 4. Heidi sier:

  Oppfordrer både spillerne og supporterne til å bli flinkere til å kommentere på hjemmesiden. Rune legger ned mye arbeid i hjemmesiden og den blir bedre hvis flere «bruker» den.

 5. Bjørn B sier:

  En god kamp av alle i dag. Lykke til mot Jonsvatnet i morgen;-)

 6. Heidi sier:

  Jadda. Nå er vi så fornøyde som det går an å bli i øsende regnvær. Ikke en gang dommerens markeringsbehov kan få ødelagt for tilfredsheten vår i dag. Gjør det på denne måten i morgen også gutter. Vi glær oss.