jun 29

Skandiacup 2010 Innstr.-Kattem 0-3

…en grei seier på en dårlig dag, og ei foreldregruppe som så seg nødt til å stramme opp et par usaklige Innstrandasupportere er beholdningen etter kamp nummer to i årets Skandiacup

Tryggve "der bomber" Duklæt

Oskar "the rock"

Vi vinner nok en kamp, – denne gangen på en dårlig dag, og det er jo en styrke i seg selv. Det jeg nå savner først og fremst er et mer spillende Kattemlag. Det er greit å slå i bakrom gutter, men dere er ikke tjent med å glemme at dere etter min mening muligens har den beste spillende midtbanen i Trøndelag. Slik spillet blir lagt opp nå, så gis faktisk ikke laget muligheten til å spille på sine styrker. Dette er etter min mening ris til egen bak, og direkte urettferdig overfor dere selv….

Jeg antar at dere ikke har fått beskjed om å spille slik, til det har jeg hørt trenerteamet stresse (det etter min mening) riktige oppspillsmønsteret for mange ganger. Men når dette glipper ved gjentatte anledninger, så må man foreta en justering. Dette er en enkel sak, og ikke noe jeg har tenkt på å gå inn på her. Jeg regner med at trenerteamet har full kontroll på de justeringene som må foretas og at vi allerede i neste kamp får se dere slik vi vet at dere kan. Vi behøver ikke gå lenger tilbake enn til gårsdagen for å se et mer spillende lag. Når det gjelder komponeringen av laget så er jeg derimot litt uenig med trenerteamet. Dette er selvfølgelig noe jeg ikke legger meg opp i, men i demokratiets ånd er jeg i min fulle rett til å ytre min mening. Laget komponeres nå på en måte som ikke støttes av ”godfotteorien” til herr Eggen, og tre av lagets spillere får nå etter min mening arbeidsoppgaver som ikke er til det beste for laget. Men, det er flere hensyn som må tas. Spilletid er viktig for gutter i denne alderen, og da må det vel bare regnes med at ikke alle til enhver tid får spille i de posisjoner de bekler best.

«el capitano» Thorvaldsen

…vår fjerde Kristian, heretter kalt «Kris»

Men gutter, – det var mye positivt i dag også!! Innsatsen er upåklagelig, forsvaret har full kontroll og dere putter tross alt tre mål. Innstranda var tydelig bestemt på at dette skulle de vinne….!  De hadde i utgangspunktet et robust lag, men fysisk sterke Kattemgutter vant allikevel de aller fleste duellene. Selv om finspillet til tider manglet i dag, så var dette likevel nok til at vi står med to av to mulige hittil. Det er bra det gutter, – nå står Ranheim for tur 🙂

PS! Tryggve ”der bomber” Duklæt (han med 45 1/3 i sko) lovte meg at han skulle dundre kula i krysset i løpet av en av de tre første kampene. Tryggve, – hvis dagens mål er å opprettholde dette løftet så ligger du tynt an… Etter min mening så ballen mer ut som ei tvangsfora gås på vei til sin rettmessige plass i innhegningen, – og ikke som den kula du lovte meg.., men mål ble det jo 🙂

PS2 Vår fjerde Kristian, – heretter kalt Kris ser ut til å bli en fin forsterkning. Lynhurtig som han er, vil han nok etterhvert  true mangt et motstanderforsvar…!

1 Kommentar

  1. Heidi sier:

    Så sant så sant. Jeg har ofte savnet stilkarakterer i fotball, men det er nå en gang målene som teller. Og denne gangen vant vi selv om det ikke var så stor fotball som ble spilt. Men guttene har skjerpet seg før, så det kommer nok. Vi er veldig stolte av dere og gleder oss til neste kamp.