jun 28

Skandiacup 2010 Kattem-Trond 5-0

Det ble en glimrende start i Skandiacup for guttene våre, masse mål og rock`n roll,  fint vær og blide supportere…

Meyer i hodeduell med Prince som backup..

...denne gang Prince i hodeduell

Det ble tidelig klart at Kattem hadde til hensikt å vise at også de kunne beherske det til dels lange gresset på ladesletta. Kampen mot Utleira viste med tydelighet at gutta ikke var vant til å spille på underlag med så stor friksjon, men i forberedelsene til Skandiacup så har dette vært fokus, og vi kunne med tydelighet se at gutta var mer bestemt i touchen i cupens første kamp.

Wicky setter sitt mål pent til side for Tronds målvakt...

De færreste vil påstå at jeg har grønne fingre, til det har har diverse massemord av ulike stueplanter de siste årene vært alt for synlig.  Men, jeg er desto flinkere til å stille klippehøyden på vår knallgrønne Bosch gressklipper, og om noen kunne gitt meg tilgang til Ladeslettas motoriserte fartsvidunder, så skulle jeg i alle fall sørget for å preparere banene på skikkelig måte. Selv Barcelonas trenerteam lovpriste værgudene da himmelens sluser åpnet seg i går,  normalt tilber denne gjengen sola, men de har som ønske å spille ballen langs bakken og da er det en fordel at dagens Ladebaner er godt dynket med vann.

Sondre på full fart mot dødlinja...

Arbi og Peder med fint samarbeid..

Gutta våre startet kampen før himmelens sluser åpnet seg, men dette hindret ikke gutta i å gjøre en god kamp i går. Laget satte tidelig Tronds forsvar under press, touchen var som nevnt mer bestemt og løpene var både mange og imponerende i går. Kattems forsvar hadde stort sett kontroll kampen igjennom, men noen gode forsøk fra Tronds nummer 10 bidro til å holde gutta skjerpet, og de store mulighetene ble ikke utdelt. Midtbanen jobbet godt, og vårt angrep gikk på flere diagonale, møtende og bakromsløp enn i de foregående kampene. Dette resulterte selvfølgelig i flere pasningsalternativer, og til slutt lå det fem baller bak Tronds gode målvakt. Med noe tur kunne det godt havnet et par til i nota.

Alt i alt en meget god start på cupen, og vi gleder oss nå til fortsettelsen…

Comments are closed.