apr 23

Ny Kattemgutt :)

Etter to sesonger med en til tider tynn stall, så har vi nå den glede av å ønske Christian Restad velkommen til Kattem gutter -96.

Christian har de siste sesongene spilt for Kolstad Il og er en meget anvendelig spiller. Han trives best ute på høyre siden og kan meget godt spille både høyre back, ving og indreløper. Som spillertype vil jeg karakterisere han som en hurtig og aggressiv spiller som aldri gir seg, i tillegg har han et meget godt skudd og en enorm løpskapasitet. Det siste er en kondisjonstest i Granåsen vinteren 08 et meget godt eksempel på. Christian spilte da som sagt for Kolstad og trenerteamet hadde bestemt seg for å teste guttene i et trappeløp opp unnarennet i Granåsen. Christian var ikke bare desidert best! Han er den egentlige grunnen til at Granåsen det siste året har vært nødt til å sette i verk et betydelig rehabiliteringsprogram. Christian sprang trappene ett trippel antall flere ganger enn sine lagkamerater og flisskura stod rundt ørene på de andre, – det var rett og slett imponerende å se på.

Gutten har nå deltatt på en tre-fire treninger og han føler seg godt mottatt.  Han kjenner noen av spillerne fra før og de andre blir han bedre og bedre kjent med på hver trening. Nå venter han bare på at overgangspapirene skal signeres og at den blå trøya kan tres over hodet.

Vi ønsker Christian lykke til og velkommen til Kattem G-96

2 kommentarer

  1. kattemgutter96 sier:

    The Meyers ønsker selvsagt også Restad`n velkommen og masse lykke til.

  2. Heidi sier:

    Velkommen Christian. Det blir vel Restad siden vi har Kristian og Meyer i fra før.