des 12

Solid innsats i Flatås julecup

Det ble nok et spennende oppgjør mellom Kattem 1 og Kattem 2, de møttes i semifinalen.

Semifinalen ble en jevn og innsatspreget kamp. Med Eivind skadet ble Kattem 1 redusert, selv om han tok ansvar og tok keeperjobben.  Med kun 1 innbytter på begge lag gikk det på stumpene i finale og bronsefinale. Kattem 2, gikk seirende ut av semifinalen og møtte Utleira i finalen. Etter en meget spennende finale hvor lagene vekslet på å ta ledelsen, gikk Utleira seirende ut av cupen. Gratulerer til dem og vi takker for en meget spennende finalekamp. Kattem 1 møtte Flatås 1 i bronsefinalen, noe som gutta klarte å ta hjem uten store problemer.

Dermed ble det ett sølv og en bronse i Flatås julecup, kjempebra med kun en innbytter på hvert lag. Kattem g97 gjorde også en god cup i 96 klassen, med puljeseier men tap mot Kattem 2 i kvartfinalen, ikke dårlig det. Det gror godt i fotballmiljøet på Kattem.

Bjørn

1 Kommentar

  1. Heidi sier:

    Gratulerer til begge lagene. Dette er så bra. Nå gleder denne supporteren seg til en liten fotballpause. Vi kommer sterkt tilbake til neste år med ny trener og mange nye spillere. Velkommen til Daniel som imponerte oss i helga.