okt 17

Solid seier over Charlottenlund 1 – 3

Kattemgutta levnet ingen tvil om hvem som er det beste G96 laget i hele Trøndelag. I Kretsfinalens bortekamp prøvde motstanderne å yppe seg mot Kattem. Det knepne finaletapet i Skandia cup skulle hevnes. Men det beste laget under hele kampen lot ikke motstanderen få nærme seg Kattem målet ofte.

Kampen startet med spill frem og tilbake, etter tre minutter fikk Charlottenlund et stolpeskudd,  noe som skulle vise seg å være den beste og eneste sjansen deres.

Fra dette viste gutta våre fram hvordan god fotball skal spilles, ballen rullet godt mellom spillerne og det var mange gode bevegelser uten ball. Vicky var farlig på venstresiden flere ganger og satte tilslutt ballen kontant i mål. Hele første omgang var et kontant press på motstandernes mål, og tilslutt fikk Prince ballen tverrvendte og satte ballen utagbart for keeper i mål. Første omgang endte 0 – 2 til Kattem.

Andre omgang ble en roligere affere, Kattem ga fra seg noe av initiativet uten at motstanderne skapte noe trykk foran Kattem målet. Kattem var farlig frampå ved mange anledninger uten å score. Charlottenlund fikk på en av sine få angrep et «billig» straffespark. Men 1-2 skapte slettes ingen panikk i Kattemlaget. Angrep på angrep ble rullet opp sentralt og på sidene. På et av angrepene fikk Prince ballen og på halv volley smelte han ballen i nettmaskene, keeperen rakk ikke å få opp hendene engang. Og dette ble sluttresultatet 1 – 3, som er et glimrende utgangspunkt for hjemmekampen f.k søndag kl 1400 på Åsheim.