okt 20

FINALE KRETSMESTERSKAPET G96 2010

Da er det snart klart for å sette et punktum for sesongens kamper, med snøen lavende ned er det naturlig å avslutte sesongen. Alle kluter settes til for at Kattem skal igjen bli det beste trønderske fotballaget i 1996 årgangen. I fjor husker vi at det ble spilt kun en kamp mot finalemotstander Sverre, kampen startet med 1-0 tidlig for Sverre som holdt til pause. Etter noen sekunder i andre omgang reduserte Kattem en gang så, to og tre ganger. Før kampen var omme sto det 1-6 til Kattem. Dette husker sikkert Sondre godt, som ble kampens store spiller med fem mål.

Søndagens motstander Charlottenlund slo vi 1-3 i første kamp, med Kattem som det klart beste laget. Men det deles ikke ut poeng før kampen er spilt. Undervurdering regner jeg med ikke er noe problem for gutta, Charlottenlund skal slås langt nedi fotballskoan.