jul 03

Til topps i Skandiacup 2010!!!

...det ble seier med knappest mulig margin i årets Skandiacup!! NFF tillater ikke straffesparkkonkurranser for denne aldersgruppen, og derfor ble det loddtrekning med påfølgende Kattemjubel!

...det avgjørende øyeblikk, -jubel uten grenser 🙂

...finalen er i gang!!

..Sondre på jakt..

Peder med overblikket...

Meyer i drivet...

...press-press

Princern..

Wicky på flytur...

Der bomber tar innkast...

ta ballen!!!

fullt fokus!!

..heading eller brasse?

...rett utenfor!!

...full kontroll

"Der bomber!!"

Peptalk...

Noen å spille til??

..tette dueller

..hodeduell!!


Sikker straffe og mental styrke!!! Bra Sondre!!!


..så ber vi til høyere makter 1

..så ber vi til høyere makter 2

Glede!!!!!!

..sølv!

..gull!!!!

...gullgutta

Dreamteam med GULLPONDUS!!!!!

...gode kamerater 🙂

3 kommentarer

 1. Arild Overvik sier:

  Gratulerer gutter!!!
  Gleder meg til aa se hvordan det gaar i Norway cup, og husk Grete Waitz: naar hun ble sliten saa ble hun glad, for da hviste hun at de andre var like slitne – og kunne hun yte litt ekstra da, saa vant hun!!!

  Hilsen fra Spania;
  Sage og Arild

 2. Viggo - Vegard - Håkon sier:

  Gratulerer Gullgutter:)

  Det har vært en spennende Cup tid, dager, timer, minutter og sekunder. Vi i trenerteamet har stor tro på dere gutter, og vi setter pris på dere alle. Våre liv blir litt rikere for hver gang vi er sammen med dere på treninsfeltet og i kamp. Vi er sikre på at det vi opplever sammen kommer til å forme vår fremtid på en positiv måte.
  Vi er et engasjert Trenerteam og våre valg og disposisjoner kan alltid diskuteres, og slik er det.
  Gleden over seieren i Skandia cup er stor, og det vil for alltid stå i historiebøkene at vinnerne av Skandia Cup 2010, klasse Gutter 14 år er KATTEM.

  Nå venter en velfortjent ferie på de fleste, men husk å holde dere i form, om ikke lenge vil dere bli innkalt på treningsfeltet igjen. Nye utfordringer kommer og Norway Cup 2010 blir en atraksjon rikere når Kattem G96 inntar hovedstaden siste helg i Juli!

  God sommer:)
  Hilsen Trenerteamet

 3. Heidi sier:

  For ei uke, for en dag, for et publikum og for et lag. Bedre lørdagskveld kan man knapt ha. Jeg er enig i at loddtrekning er en pussig måte å avgjøre idrett på, men sånn ble det denne gangen. Og laget spilte kjempegodt, spesielt i andre omgang – hadde nær sagt som vanlig. Jeg kan historien til klubben for dårlig, men dette laget må vel snart være et av de mestvinnende lagene i klubbens historie. Kos dere i ferien gutter. Vi er så vanvittig stolte av dere.