jun 16

Utleira – Kattem 1-0

…tap og vinn med samme sinn?? Nei dessverre, jeg får det bare ikke til, – når sant skal sies så er jeg sur, – potte sur!! Om Megan Fox, Jessica Biel, Jessica Alba, Elisha Cuthbert og Emmanuelle Chriqui samtidig har stått på sine knær og bedt meg ut på en trøstende date  akkurat nå, så ville jeg bedt de krype dit pepperen gror. Hvor den normalt gror har jeg ikke peiling på, men jeg antar at det er rimelig fjernt fra hvor disse verdens fem vakreste kvinner til daglig oppholder seg…

...disse jentene ville jeg imidlertid IKKE ønsket dit peppern gror:) De følger gutta i tykt og tynt og er nok på plass ved neste anledning også. Supert jenter 🙂

Men, når det er sagt, – vi skal være stor nok til å unne Utleira denne seieren og jeg antar at det er mange fornøyde Utleira familier som tar kvelden i dag. I tillegg har jeg i flere år vært trener for Utleiras høyreback, og det er særdeles artig å se at mine spådommer holder på å slå til. Stå på Petter, – dette lover godt 🙂

I spill og sjanser burde Kattem tatt hjem dette. Jeg telte 8 – 3 i til dels store sjanser i Kattems favør og normalt så setter gutta disse, men som tidligere nevnt, vi sliter med effektiviteten og når Utleira setter sitt ene mål på det jeg egentlig vil kalle et vådeskudd fra 30 meter så er det vel greit at seieren havnet der den gjorde.

Shahin i fint driv...

Det er forskjell på natur og kunstgress, og dette så vi spesielt godt i dag. Gutta fikk aldri opp det balltempoet de normalt har, – vi ble i alt for mange situasjoner for avventende og det virket som om vi ved flere anledninger ventet på en pasning som aldri kom fram. Ballen ”lugget”, og ved flere situasjoner så var Utleira først på ballen. Etter hvert begynte vi å slå over midtbanen, og mot et robust og meget kontant forsvar så viste det seg fort at dette ikke var den optimale løsningen i dag. Utleira spiller tross alt annenhver kamp på gress, og fordelen av dette kom merkbart frem i dag.

Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg har en liten mistanke om at de oransje også hadde et tenningsnivå som var noe høyere enn det vi klarte å få fram i dag. Kattem har stort sett vunnet det som er å vinne det siste året, og med likt antall poeng før denne kampen så er det kanskje ikke så merkelig heller?

Vel, det er mulig jeg tar feil, – gutta kriget og til tider var dette en intens kamp, og som sagt, med en normal uttelling så ville vi tatt hjem dette og gutta skal ha ros for at de spilte seg til et overlegent antall målsjanser.

Uansett, – gutta kommer til å reise seg, vi er kun halvveis i sesongen! Nå står Scandia Cup for tur, så kommer Norway cup. Etter det starter høstsesongen, og det er da det virkelig gjelder!!

Stå på gutter, til syvende og sist kommer det kanskje noe godt ut av denne vekkeren.

Lagoppstilling:

Tom G

Tryggve D – Arbi T – Oskar M – Peder R

Sondre G – Eivind T – Christian M – Wicky

Kristian B – Shahin

Benyttede reserver:

Ulrik – Andreas H.

PS: …om jeg har glemt noe så får dere ha meg unnskyldt, men i dag hadde jeg i tillegg til å ta bilder, finne på noe å skrive og å tyvlytte på Utleiratrenerne også mitt fulle hyre med å holde styr på linjeflagget. Når vi menn i følge våre bedre halvdelers mening har problemer med å ha flere enn to tanker  samtidig, så er det ikke utenkelig at jeg har gått glipp av ett eller annet…

RM

12 kommentarer

 1. jørgen sier:

  Utleira og Kattem var i en egen klasse i vårsesongen. Hvem som «vant» i første halvdel av sesongen,er ikke så interessant… det er nå i høst det gjelder.Kampen om KM blir nok tøffere i høst med flere «nye» gode lag. Har hørt rykter om at Orkdal har forsterket laget, og så håper jeg at Tiller tar mange skalper i resten av sesongen (surt tap mot Vestbyen) Artig å følge med i G-96… der er det haugevis med lovende spillere som snart kommer til å sette preg på junior- og senere seniorklassen!

 2. Heidi sier:

  Gratulerer til Kattem G96 med en kjempeflott sesong. Det er første gang Utleira slår dere. Vi satser på at høstserien og Skandiacup blir topp.

 3. RM sier:

  Hei Anonym!
  Jeg beklager hvis du ble lei deg av formuleringen ”vådeskudd”, men du må huske på at dette er en Kattemblogg 🙂 Bloggen er helt privat, og den forfekter på ingen som helst måte Kattems offisielle syn på hva som skjer på banen. Derfor kan jeg ta meg den frihet å sette de ulike hendelsene ”på spissen” og til tider vil det da naturligvis komme en særdeles subjektiv kommentar eller to. Hvis du hadde vært Kattemspiller ville jeg mest sannsynlig beskrevet skuddet ditt som ” et glitrende langskudd fra 25 meter :)”
  Når det gjelder dine ferdigheter, så er det garantert ikke noe å utsette på dem. ”Tabellen lyver ikke” sies det, og hvis dette er sant så spiller du i øyeblikket på denne seriens beste lag. Jeg tviler på om Utleiratrenerne ville tatt med spillere uten ferdigheter på dette laget, og som du så riktig sier, – du scoret i alle fall!
  Som Kattemblogger vil jeg selvsagt gjøre det jeg kan for at våre gutter overtar denne plassen, – hvis ikke, hva er vitsen med supportere da? 🙂
  Lykke til videre Anonym, bring mine gratulasjoner videre og fortsett gjerne å sende av gårde en perle eller to, – men velg helst en annen motstander…

 4. Anonym sier:

  skudde mitt va ikke nå vådeskudd, æ har faktisk ferdigheta da! klart værtfall å score da ! ;s

 5. Utleira sier:

  I fotball er alt mulig . synd at kattem tapt .Bedre lykke neste gang : )

 6. cecilie susann sier:

  kattem hadd mange flere sjansa enn utleira, å det va bare flaks det måle utleria fikk 🙂

 7. meg sier:

  enig utleira hadd minst like mang sjansa som kattem.

  fortjent

 8. hei sier:

  det var bare flaks!

 9. Der Bomber sier:

  Det der er skitprat!
  Kattem hadd mang fler sjangsa enn Utleira 🙂
  Så… flaks kan avgjøre mye :D:D

 10. Anonym sier:

  Det er helt feil med 8-3 i sjanser, Utleira hadde like mange sjanser som oss og jeg synes det var en fortjent seier til Utleira!

 11. Anonym sier:

  jeg synes det var en fortjent seier til Utleira-guttene! : ) – stian

 12. Anonym sier:

  veldig bra skrevve:) hva en veldig jevn kamp 🙂