mai 12

Kattem-Tiller 12-2

Man Utd-Man City, Celtic-Rangers, Liverpool-Everton, Kattem-Tiller, Arsenal-Tottenham, Charlton-QPR, og  Caernarfon Town-Merthyr Tydfil (Wales), alle lokale knokkeloppgjør, rangert etter hatfaktor, intensitet, og kvalitet !! Det er ikke få leggbein som har vært innom byens lokale sykehus for service og utbedring etter disse kampene, men dette er kamper som bare må vinnes, og da spiller det mindre rolle om gipsen må smøres på for et par måneders tid.

Slik føles det for Kattemgutta også! I de glade 70 åra da undertegnede spilte sin barne og ungdomsfotball, var Tiller en parantes i fotballhistorien. På den tiden ble Tiller gruset, og tosifrede tap var like hyppige som Trener Moes vorspiel på 80-tallet. Nå er det heldigvis andre tider, Tiller har forandret seg fra å være byens største sumpområde og den oppvoksende slekt fant etter hvert ut at lærkula også kunne sparkes i tettbebygd strøk. I takt med stadig økende erstatningskrav fra nærliggende boretts og grendelag, så har Tiller utviklet seg til det nivå klubben har i dag. Om en to-tre hundre knuste vindusruter fram i tid, så regjerer kanskje Tiller tredjedivisjon, og det skal man ikke kimse av. Etter det er det forhåpentligvis strake veien rett opp i andredivisjon.

Normalt så skal Kattemgutta slå Tiller, de har dessverre ikke hatt så alt for gode resultater de to siste årene, men når det i følge den romerske embetsmannen Plinius klarte å regne både padder og fisk i år 50 e.k, så er det jo et snev av sannsynlighet for at vi kunne fått oppleve det uvirkelige også i kveld. I følge en personlig erfaring fra ett medlem i trenerteamet, så ville et tap for Tiller føles omtrent like flaut som å få utløsning etter ett sekund på første date, og en gjentagelse av den erfaringen er høyst unødvendig – det var derfor høyst nødvendig å ta denne kampen på alvor. Jeg unnlater å nevne navn i denne saken, – dette er høyst sensitive saker og jeg vurderer det slik at det er best å fordele belastningen av antall hånende blikk på tre stykker i denne saken. Undertegnede er også en stor takk skyldig gutta, – jeg bor jo midt blant denne gjengen av Tillerspillere og foreldre, og  jeg antar at statistisk sentralbyrå ville fått ett bedre resultat på en eventuell levevilkårsundersøkelse blant fangene i Guantanamo basen, enn de ville gjort hos oss hvis gutta våre hadde gått på et tap i går kveld. Massene som da ville buldret over vår ringe bolig ville utvilsomt vært større i omfang enn de massene som begravde omtrent halve Tiller under raset den 7 mars 1816.

La det være sagt først som sist, – gutta kan forhåpentligvis vente med denne erfaringen en 5-6 år til. Til tross for to baklengs, så sier rapportene at dette ble enveiskjøring fra første spark og noe annet var vel strengt tatt heller ikke ventet. Undertegnede fikk dessverre ikke sett kampen, til det er batmobilen og et noe rufsete skjelett enda for ustødig på ujevnt underlag. Men med en 12-2 seier i skalpen og sannsynligvis en del produserte sjanser i tillegg, så regner jeg med at dette ble en høyst severdig kamp for våre fantastiske supportere! Totalt usett velger jeg faktisk å gi også denne kampen en blank sekser, – grattis med nok en seier gutter!

RM

3 kommentarer

 1. Bjørn B sier:

  En god deby av den nye Christian, og vi på tilskuerbenken fikk se noen gode en touch pasninger som vi vil ha flere av. 97 spillerne som er med gjør heller ingen dårlig kamp. Kanskje vi får se enda mer opprulling og innlegg fra sidene, der er Kattem skikkelig gode når de får det til. Mange gode angrep. Vi gleder oss allerede til å se Kattem mot Orkanger på onsdag. Ha en god 17 mai alle sammen.

 2. Heidi sier:

  Tilskuerbenken var stort sett enige om at begge målene mot burde vært avblåst for offside. Men OK 12-2 er ikke værst. Vi gleder oss til neste kamp.

 3. Hege sier:

  En kjempefin kveld på banene , været var også til en forandring med oss.
  Guttene våre strålte som vanlig , grattis med nok en superkamp!!