mar 07

Gull og Bronse i Kvik-cup 2010

Gullguttene!!

Bronseguttene!!

Jeg sitter igjen med en følelse av at dette ganske enkelt er helt utrolig!! Jeg har nå vært vitne til den mest intense, fartsfylte og nervepirrende turneringen noensinne. Det er mulig at dere med lengre fartstid enn meg i Kattem har opplevd noe lignende med gutta, men for meg er dette det absolutte høydepunkt hittil. Kattem G-96 har vunnet mye i det siste, dette er godt kjent i byen og samtlige lag ser ut til å finne den ekstra motivasjonen som er nettopp for å slå gutta våre. Likevel står vi igjen som gull og bronsevinnere, og dette er (unnskyld språkbruken) ikke mindre enn f…ens så godt gjort!! Kattem har heller ikke stilt med toppet lag i denne cupen, og dette gjør prestasjonen enda mer imponerende.

Vi har møtt meget god motstand i blandt annet Charlottenlund, Clausenengen, Nardo, Orkdal, Sverresborg og Melhus. Dette er lag med meget gode spillere og med en fin blanding av sterk fysikk, hurtighet og  teknikk. Med unntak av finalen ble samtlige sluttspillkamper knalltøffe bataljer som endte med en knepen seier for våre to Kattemlag, og jeg sitter nå og undres over hva som er grunnen til at vi nok en gang henter hjem de største pokalene. Først og fremst er det selvsagt gutta selv som fortjener den største rosen, – de gjør jobben på banen, og uten den fantastiske vinnerviljen og innsatsen de viser hadde dette selvsagt ikke godt veien. Kattem har en spillergruppe med meget gode fotballspillere, vi har en fin blanding av spillere med god fotballforståelse, duellstyrke, løpskapasitet, hurtighet og teknikk. Når dette mikses med det ovennevnte så ble resultatet nok en gang utrolig bra. En viss Hamren ei lita mil nord for Kattem har i lang tid jobbet med å innprente attityd hos sine spillere, dette har han lyktes med, – men det har sannelig trenerteamet vårt gjort også. Vi hadde tretten spillere til rådighet i denne cupen, ti av disse er til en hver tid på banen. Flere av spillerne sliter med vonde knær og hæler, vi har hatt langtidsskader og vi fikk også en skade underveis i cupen, likevel så manes det fram en utrolig innsatsvilje og med bakgrunn i dette kan jeg heller ikke unngå å berømme trenerteamet. Som tilskuer var jeg helt ferdig etter disse sluttspillkampene. Hvordan spillerne føler det etter disse kampene kan jeg bare tenke meg til, men at det gjøres en glimrende jobb med å nullstille spillerne, skape en god lagfølelse og bygge opp under det mentale, – det bør være tydelig for enhver. Mens jeg nå skriver og prøver å sette ord på hvorfor gutta våre nok en gang står igjen som gull og bronsevinnere, så går det opp for meg at jeg fortsatt ikke forstår at det går an!! Så beinharde kamper, liten tropp, skadeproblemer, og likevel på topp, -utrolig!!

Nå står TA-cupen for tur, der møter vi flere av de samme lagene nok en gang, i tillegg blir det artig å møte Molde FK. Jeg leste på Moldes nettsider at de i slutten av mars skal til Barcelona for å matches mot spanske lag, og det skal bli spennende å se om vi kan yte like god motstand. Supporterne gratulerer og takker nok en gang for en glimrende innsats og ei nervepirrende fotballhelg.

Resultater:

Vicky med vandrepokalen!

Kaptein Eivind!

8 dels finaler:

Kattem2 – Sv.borg (4-1)

Orkdal – Kattem1 (2-3)

Kvartfinaler:

Charlottenlund – Kattem2 (1-2)

Kattem1 – Melhus (4-2)

Semifinale:

God lagånd før semin.

Kattem2 Kattem1 (3-2)

Bronsefinale:

Clausenengen – Kattem1 (3-4)

Finale:

Nardo – Kattem2 (4-6)

Comments are closed.