mar 06

Kvik cup 2010 innledende runder

Kattem gutter-96 fikk en  meget god start på årets Kvik cup. Kattem 1 endte opp med to seire av tre mulige, kun et knepent tap mot Clausenengen3 hindret gutta i å bli puljevinnere. Målforskjellen ble solide 21-6. Kattem2 cruiset gjennom grunnspillet, og endte som puljevinnere etter tre strake seire og med en målforskjell på hele 29-4. De innledende rundene endte dermed med en målforskjell på hele 50-10. Som en kuriositet kan det nevnes at årets Puma cup endte med en målforskjell på hele 50-5, så det ser ut til at gutta har lagt seg på et solid snitt i de innledende rundene av årets cuper.  Nå venter åttendedels og eventuelle kvart og semifinaler. Dessverre blir det slik at gutta møter hverandre i semifinalen hvis begge lagene når så langt, men når det er sagt, så kan en ikke forvente «dobbeltseier» i hver cup heller. Men, det aller viktigste er selvsagt at kampene skal spilles, – og vinnes før et slikt møte kan finne sted. Supportergjengen ønsker begge lag lykke til i morgen 🙂

Bildet: Tryggve med ett av sine mange mål mot Astor, noe som resulterte i tittelen banens beste og som speaker sa det «banens gigant»

Meyern back in action!

Etter ca. 1,5 år med hælproblemer og 9 måneder siden siste obligatoriske kamp, så var Meyern tilbake på banen igjen. Riktignok ble det noen minutter under Malvik cup 2009 også, men etter den tid er diagnosen stilt, Meyern slipper operasjon og Kattemkarrieren kan startes for fullt. Litt O2 problemer er det forståelig nok, men dette er det letteste å ta tak i, så Meyern er nok i rute om kort tid. Vi gleder oss iallefall over at gutten igjen er å se på banen.

Viderespill går som følger:

0906 Kattem2 – (åttendedels) Charlottenlundhallen 1

0950 Kattem1 – (åttendedels) (Charlottenlundhallen 1

1245 Kattem2 – (kvartfinale) (Autronicahallen)

1330 Kattem1 – (kvartfinale) (Autronicahallen)

1458 Kattem2 – Kattem1 (Semifinale hvis begge lagene går så langt)

1630 Bronsefinale

1655 Finale

Comments are closed.