jan 29

Seier i prekvalifiseringen mot Remyra

Vi kan diskutere om fotball er en helårsidrett, spesielt når det er vanskelig for treneren å se spillerne på banen. Men prekvalifisering skal gjennomføres, og vi reiste til Stjørdal og Remyra med friskt mot.

Kampen ble preget av sterk vind og etterhvert mye snø. Kattem startet med vinden i mot, og det var Remyra som kom best igang. En corner endte opp som et skudd  på  Tom Gøran, han bokset ut, men Remyra tok returen og satte ballen kontant i mål. Men det var Kattem som var det beste laget, selv om vi slet i beinhard motvind. Vi spilte på en brukbar kunstgressbane som holdes åpen med brøyting og salting, dvs uten bruk av varme. Sett ut i fra dette var banen grei etter årstiden. Vi satte igang angrep på angrep, og hadde flere gode sjanser. Det var langt fra ufortjent da Wicky utlignet. Første omgang endte 1-1. Remyra hadde kanskje 5 sjanser, Kattem hadde ca 20.

I andre omgang ble det enda dårligere vær, det snødde vannrett og blåste opp i mot kuling styrke. Men Kattemguttan satset alt for å vinne kampen. Om det hadde stått uavgjort etter full tid, var det duket for straffesparkkonkurranse. Det viste seg å være en ubegrunnet frykt for straffespark. Vi presset så hardt på at motstanderne tilslutt satte ballen i eget mål. da fikk  Remyra bakoversveis en stund. Kattem ga seg ikke før det sto 1-9. Målscorere var Wicky, Sondre(2), Sarscil(2) og Arbi og Mikail(2).

I denne kampen kan vi ikke trekke fram enkeltspillere, men alle 14 gjorde en kjempejobb i styggeværet. Det er en vinnervilje i dette laget som en skal lete lenge etter.

Vi ønsker lykke til i kvalifiseringen til første div.

Første kamp  mot Sverresborg på Havstein lørdag 5 februar kl 1500.