jan 27

Jada, første treningskamp ble en flott gjennomkjøring

Det ble seier 4-3, mot Heimdals rene 95`er lag i årets første treningskamp.

Det var forventet at Heimdals rene 95`er lag skulle gi Kattems unge guttelag en leksjon i guttefotball, de har tross alt spilt hele 2010 i 1 div. gutter 16. Men det ble det ikke noe av, jeg tror at Heimdal muligens undervurderte Kattem.

I første omgang ble Heimdal til tider overspilt, Kattem var farlig frampå ved flere anledninger, og det var ikke noe å si på at vi presset Heimdal til å sette ballen i eget mål. Presset fortsatte med mange farlige opprullinger fra backrekka, via midtbanen og Sondre og Wicky var en konstant trussel mot Heimdal. Wicky satte ballen kontant i mål etter en god opprulling på venstresiden.  Shahin og Sarchil jobbet godt på topp. Mikail  var en av banens beste og styrte midtbanen godt sammen med Kristian. Eivind og Arbi storspilte i midtforsvaret.  Vi kunne ha ledet mer enn 2-0 til pause, men var likevel fornøyde. Amran er tilbake i Kattemdrakt(det liker vi) spilte godt på sideback, sammen med Tryggve som hadde god kontroll på si side.

Andre omgang ble litt mer jevnspilt med flere sjanser til begge lag, og etter litt klabb og babb mellom midtbane og forsvar kom Heimdal noe lett igjennom og plutselig var det 2-2. Vi hadde også våre sjanser, Kristian ble satt opp på topp og fulgte opp et langskudd som keeper ga retur på og satte ballen kontant i mål.  Samme mann fikk med et hodestøt igjen ballen i mål og Kattem ledet 4-2. Like etterpå var det igjen noe ubesluttsomhet i forsvaret og Heimdal reduserte til 4-3.

Dette var en kamp som det tydelig kom frem at Roar og Vegard har jobbet godt, og allerede satt et preg på måten det skal spilles på. En flott innsats fra guttan på en litt vanskelig bane.

Dette var en god generalprøve til kampen mot Remyra i helga.