okt 09

Seier over Heimdal 2

Det ble en merkelig kamp på Åsheim lørdag. Vi har over flere kamper i vårsesongen spilt jevnt med Heimdals 1 lag. Så det er mulig at våre gutter undervurderte Heimdal 2. I alle fall så det slik ut de første 30 minuttene, Heimdal var best. Vi tapte duellene og jobbet ikke som et helt lag. Av og til så ble det bevegelse uten ball og da gikk pasningene hurtigere. Men det var Heimdal som scoret først etter litt klabb og babb i midten. Det ble fra trenerbenken justert litt i formasjonene, noe som førte til at vi kom mer med i kampen. Sondre og Mikail hadde hver sin sjanse på blank goal uten å lykkes. Vi fikk flere og flere sjanser og sent i andre omgang puttet Sondre etter kamp inne i 16 meteren. Pauseresultat 1 – 1.

Andre omgang så var det kun et lag på banen så det ut til, Heimdal var knapt over midtstreken. Vi så glimtvis hva som ligger i dette laget. Gode bevegelser og hurtige pasninger, når vi får til dette så har ikke Heimdal en sjanse. Vi sliter ut motstanderen som må løpe imellom. Andreas står plutselig alene foran mål og putter på det viktige andremålet. Vi har i andre omgang mange fine kombinasjoner og raid på begge sider. Det er derfor ikke noe å si på at Arbi som flyttes litt opp og ned i banen scorer slik at vi går opp i 3-1.

Andre omgang blir en positiv omgang for alle spillere. BB i dag er Sondre, som spesielt i andre omgang viser tæl og teknikk. Og som