okt 12

Seier 4 – 2 i første sluttspillkamp

Det ble en grei seier mot Kil-Hemne i kveld.

Kampen startet med en førsteomgang som vi styrte fra første pasning. Bevegelsene som hadde blitt trent på den siste tiden fungerte meget godt. Motstanderne var bare på sjeldne besøk foran vårt mål. Ballen går til tider meget raskt og innsatsen er det ingenting å si på. Kil Hemne ble løpende mye imellom. Med en 4-3-3 formasjon ble det rullet opp mange angrep på sidene av både vinger og sidebacker. Etter flere sjanser satt endelig ballen i nota av Sharshill,  Wicky satte ballen i nota fra et frispark. Slik at ved pause sto det 2-0.

Andre omgang startet knallsterkt, vi setter to mål umiddelbart ved Mikail og Wicky og det står 4-0. Da er det som vi slutter å spille ball, enkeltmannsprestasjoner preger resten av kampen. Lite bevegelse, lite duellstyrke og upresise pasninger gjør at motstanderne kommer inn i kampen og vi lar dem score 2 mål. Men det er vel ikke fare på ferde uansett. Jeg regner med at vi kunne ha giret opp et par hakk om de har kommet nærmere. Men dette er et sluttspill og alle plussmål teller.

Men det viktige her er å ta med seg det gode spillet i første omgang, hvor spesielt Eivind og Wicky deler BB i kveld. Også Daniel og Arbi gjør en solid jobb på  backplass.

Da er det ikke kamp igjen før 23 oktober. Denne kampen går samme helg som Heimdal Indoor 15 årsklassen. Slik at det er mulig at kampen blir flyttet til lørdag. Nærmere beskjed kommer.