sep 16

Seier på Oppdal

Kattem resite til Oppdal litt forsinket. Var lii bekymret over at vi hadde kun 10.min oppvarming. Kampen startet med godt spill fra Kattem og sjansene kom med en gang. Stolpeskudd fra Sondre etter 2.minutter. 1-0 til Kattem stod det etter 5.minutter.Straffe tatt av Sondre. Etter dette senket kvaliteten seg og det ble litt hawai fotball.Oppdal hadde sine sjanser også. Kristian F berget oss i 1.omgang. 2.omgang fikk guttene beskjed på at de måtte heve seg kraftig. De prøvde , men dette var ikke dagen for godt spill. Oppdal får utlignet etter et av masse unødige ballmisss. Vi så for oss poengdeling. Kattem produserte lite. 7.minutter igjen av kampen bestemmer Vicki seg for at han vil vinne kampen. Han raser gjennom leddene til Oppdal og setter inn 2-1. 2,minutter senere punkterer Sondre kampen med 3-1.
Kampen preges av at Kattem guttene sliter med å sette balltempo. Vi bruker rett og slett alt for mange touch før pasningen sendes videre. Misser ballen alt for mye og frustrasjon forplanter seg i laget. Men seier er seier. noe vi også skal ta med oss.Det blir også en del spillere som blir flyttet på i forskjellige posisjoner. Det preger også kamp bildet.Av og til får spilleren et løft i en annnen posisjon på banen når han sliter. Det lukkes vi med på noen spillere i dag.Vi avslutter med Peder og Kristian B som midtstoppere som gjør en god jobb der.
De som fremheves må være Kristian F som gjør en glimrende jobb. Vi har en solid keeper. Han redder oss i dag.
Peder gjør også en glimrende jobb. Han gjør de enkle og riktige valgene, er offansiv og umulig å komme forbi. Jobber hardt gjennom hele kampen. Neste kamp på lørdag kl,14 på kattem
BB: Peder og Kristian F