sep 21

Seier over Røros

Kattem fikk besøk av Røros og hadde noe å revansjere etter Oppdal kampen.
Kattem hadde bestemt seg for at Røros aldri skulle få følelsen av at de kunne slå våre gutter. Kampen startet med Kattem dominans og det ble produsert flere sjanser. Mye bra spill og flyten var god. Det stod 4-0 til pause.Kattem skulle fortsette trykket i 2, omgang. Røros skapte ingen ting. Det var full kontroll i backfireren. Det skapte også en trygghet fremover i banen. Vi fikk justert midtbanen og det gjorde at det ble skapt fleresjanser. Det stod 8-0 når dommeren blåste av kampen.
Mye positivt spill og det ble brukt 16 spillere. Rokkeringene i laget glir godt og kvaliteten opprettholdes. Fokus før kampen var å ikke spille på så små marginer i starten. Enkle valg og balltempo var resepten. Alle spillerne fortjener stjerne denne gangen, Det vi kan rette på er avslutninger. Vi brenner fortsatt masse sjanser. Vi må heve den delen av spillet skal vi unngå å bli nominert til fredsprisen. Kan nesten tru vi av og til synes synd på motstanderen he he.