jun 10

Surt tap for Nardo i kveld

 

 

 

Det er aldri moro å tape fotballkamper, særlig når det er viktige poeng vi spiller om.

Kampen startet kjempebra for Kattem.

Guttan kjempa, takla og løp utrettelig i denne kampen. Nardo var knallhard i duellspillet, og dommeren la lista litt høyt etter min smak.  De første 20 minuttene, var Kattem klart best og det var ingenting å si på at vi scoret det første målet. Mikail ble lagt ned i 16 meteren og satte balle kontant  i mål. En herlig straffe.

Etterhvert kom Nardo mer med i kampen og scoret et mål.

Andre omgang startet like bra som første for vår del. Til tider meget bra samspill og gode bevegelser, men Nardo  scoret først. Arbi ble flyttet på venstre ving og utfordret ofte fra den kanten, scoret på en av sine raid. Arbi kom til flere sjanser sammen med Kristian.

Flere spillere utmerket seg i dag, Mikail(BB), Sarschill, Vicky og Tryggve. Sondre blir flyttet ned på midtbanen og jobber bedre der  i dag. En blir mer synlig og får mer ballberøring på midtbanen.

En positiv kamp tross tap, vi er på rett vei.

En annen ting er kommentarer fra tribunen. Alle tilrop fra oss  tilskuere til våre gutter må være positive. Ikke instruerende(trenernes jobb), men inspirerende for alle. Det ble kanskje noe for negativt i dag.

La trenerne og spillerne gjøre sin innsats på banen, så kan vi på tribunen bakke opp så godt vi kan.

 

 

Neste kamp blir det en tre poenger, det er jeg sikker på.

 

Bjørn

 

1 Kommentar

  1. Hege sier:

    Veldig enig med Bjørn , ang. negative komentarer. «Vi» høres jo ut som en gjeng med tullinger til tider ! Dette er ikke bra for de flotte guttene våre eller oss som supportere . Husk : D hær ska vær arti 😉