jun 05

1-1- mot Egge i dag.

Endelig kunne publikum nyte finvær mens de så på fotball i Trøndelag. Og de første 45 minuttene ble det spilt mye fin fotball av Kattem. Kampen bølget frem og tilbake men vi var et hakk bedre enn Egge. Egge var et lag som var godt over gjennomsnittet vårt i høyde, laget kjempet voldsomt uten at de spilte noe god fotball. Vi var farlig frampå flere ganger, spesielt med Sondre og Kristian med hver sine store sjanser. Egge var bare på enkelte besøk foran Kristian F.

På en av de lange, høye oppspillene til Egge mot vårt mål ble det noe klabb og babb. Arbi ble puffet hardt av en Eggespiller inn i egen keeper. Kristian F. var på vei ut for å ta pasningen, og våre to spillere kolliderte derfor. Et soleklart frispark for Kattem, men ballen trillet i mål og dommeren godkjente det. Vi lå under 0-1.

Etter en stund fikk Kristian en ny sjanse mot keeper og satte ballen kontant i mål.  1-1 var stillingen til pause.

Dette var en kamp med knallhard kjemping fra våre gutter, mot en motstander ett nr større. Vi tar med oss det gode spillet som var i første omgang, og glemmer at vi ble med Egge i deres spark og spring fotball i andre omgang.

Vil trekke frem tre spillere som står frem i dag. Kristian F. som holder oss inn i kampen i siste omgang og  Eivind som styrer midtforsvaret godt , samt Kristian setter ett mål og er et godt oppspillspunkt.