mai 07

Kattem-Verdal 2-2

Kattem fikk besøk av Verdal sitt Guttelag. Verdal starter best og vi har problemer med å komme i gang. Most spillets gang går vi opp i ledelse 1-0 etter godt arbeid av Vicki og Sondre som presser Verdal til å gjøre feil. Sondre runder keeper og scorer. Kampen gjevner seg ut etter dette og Kattem kommer mere med i kampen. Fortsatt er det Verdal som styrer kampen. Kattem får et godt angrep og går opp i 2-0 ledelse. Etter dette mister vi fulstendig fokus. Kattem spillere er mere opptatt av å dømme enn å spille kampen. Verdal takker og bukker og reduserer til 2-1.
Andre omgang starter som første. Verdal styrer kampen og får sin reduserung til -2-2. Kattem legger om og får bedring utover omgangen, På slutten er Kattem det klart beste laget og skaper store sjanser uten å få uttelling.
Verdal er et lag som vi absolutt skal slå hjemme på Åsheim. At det ikke skjer er noe vi må lære av. Vi blir helt klart snytt for et straffespark på slutten. At vi ikke får det er forståelig. Dommeren blir drit lei av sytinga til kattemspillere og vi får istedet 3 gule kort og dommeren i mot oss som et resultat.
Vi sliter fortsatt med lite balltempo som vi må ha fokus på fremover på treningene. Det føres ball alt for mye i alle ledd.
De siste 15.minuttene får vi tempo i ball spesielt på vår venstre side og det skaper store problemer for Verdal. Litt for mange spillere i dag som ikke hadde dagen gjør at vi får med oss bare 1 poeng. Sondre får meget godkjent i dag. BB var i allefall ikke dommer duoen!!