mai 09

Kattem 2 spilte uavgjort mot Orkla i kveld

Orkla kom til Åsheimbanen i kveld med et sterkt 2 divisjonslag, det var fysisk sterke spillere som gav oss god motstand. Når vi stiller med syv 97 ere så sier det seg selv med to års aldersforskjell at kampen preges av det.

Det ble mye Hawaii fotball denne gangen, Ebbe(97) og Fredrik(97) kjempet godt i midtforsvaret, Aksel gjorde en solid jobb på høyreback. Det ble mye løping på midtbane og angrep. Sondre G. tok ansvar foran Orklamålet og satte ballen kontant i mål.

Orkla var flere ganger på farlige visitter foran vårt mål og det var keeper Kristian F. som var(Banens Beste) holdt oss til de grader inn i kampen. Jeg telte minst fem 100% sjanser som ble reddet.

Vi rokkerte og byttet endel i andre omgang, Orkla var farlig frampå og scoret tilslutt, noe som ikke var ufortjent. På Kristan F sine lange utspill var vi flere ganger på farlige besøk foran Orklamålet. Da Sondre G. puttet sitt andre mål var det noe ufortjent etter spillets gang. Men Orkla kom tilbake og reduserte til 2-2.

Kampen sett under ett var det et heldig resultat for oss, men et godt lag skal ha flaks, så dette var bra.

Foruten keeper Kristian som spilte sin beste kamp hittil i Kattemtrøya var tomålsscorer Sondre stadig en trussel. Men det var en herlig innstilling og kjemping fra alle spiller.