apr 14

Tap mot Strindheim

Vi regnet med noe hardere motstand mot Strindheim enn foregående kamp mot Sjetne. Dette viste seg å stemme. Dagens match ble hard og tøff.  Vi manglet Kristian F, Sondre og Eivind i dagens kamp,  med en andrelags kamp i går blir noe tett kamp program for laget som helhet. Men slik er det nå bare .

Kampen startet med en tidlig Strindheimscoring, Vi kvitterte med et godt raid fra Sarchill, han gikk ned til dørlinja og sentret 45 inn til Mikail som dundret ballen i mål. Flott scoring. Men Strindheim økte ledelsen. Kampen bølget fram og tilbake, Kristian jobbet seg fram til en sjanse og satte ballen kontant i mål til 2-2. Men Strindheim fikk igjen komme noe lett til og økte til 2-3 til pause.

Med en tidlig Strindheim scoring i andre omgang ble det tungt for Kattem å komme tilbake, innsatsen falt noe og motstanderne satte enda en scoring. Sluttresultat 2-5.

Kampen ble preget av at vi er for lite samkjørte i mitre og bakre ledd, vi er for treg i sideforskyvninger og samtidig for lite presise med avleveringene. Fremover preges det av for mange egotripper, vi må spille mer ball og skape flere bevegelser foran ballfører.

Kristian(BB) gjør mye bra i dag, han er sterk som møtende spiss og slipper ballen i rett øyeblikk til medspiller. Savner bevegelser rundt disse oppspillene. Flott scoring.  Sarchill og Mikail jobber godt på midtbanen men slipper ballen for sent og da mister den for ofte. Ståle og Daniel jobber også meget godt, de blir litt forsiktig mot dette sterke Strindheimlaget, men det kan de jobbe med fremover. Vicky sliter med timing i finter og forbipasseringer, har et stort forbedringspotensiale.

Hele backrekka virket ukonsentrert i dag. Kanskje det kommer av at de ikke har samme treningsgrunnlag som tidligere. Øving gjør mester:-)

Tom Gøran hadde en vanskelig kveld, med et Kattemlag som ikke var på sitt beste forsvarsmessig.

Denne kampen viser at med vårt unge guttelag så vil prestasjonene svinge så tidlig i sesongen. Vi får problemer når vi ikke spiller opp mot vårt beste og samtidig møter sterke lag.

Det er meget viktig at det satses på gode treninger som alle deltar på fremover, slik at vi kan komme på vinnersporet igjen.

Info fra trenerbenken: Kamp mot Byåsen topp spilles 12 mai kl 1745.(ikke palmehelga altså)

Neste trening er søndag 24 april.

 

Bjørn

1 Kommentar

  1. Heidi sier:

    Det måtte jo skje en gang. Trøster meg med at dere på ingen måte ble rundspilt. Nå drar vi til London og ser QPR-Derby. God påske til alle gutter og foreldre.