apr 05

En god start.

Det var Kattem 2 som startet årets G.16 sesong. Det var Stadsbygd\Vanvikan som gjestet Åsheim kunstgress i årets 2. divisjon. Kattem gikk ut i høyt tempo og fikk betalt for det med 1-0 etter 14.min. Gjestene ville være med på leken og kviterte kontant t 1-1. Etter dette fikk Kattem et solid overtak og rullet opp flere gode angrep. det stod 4-1 til pause. 2.omgang startet startet som 1 omgang. Kattem spillerne var agresive og vant ball høyt i banen. Flankene våre ble satt opp til flere gode angrep og gjestenes keeper måtte flere ganger hente ballen i eget mål. Gjestenens sidebacker er sikkert fremdeles svimmel. Gjestene kviterte 2 ganger slik at resultatet ble 8-3 til slutt. Det var helt klart at Kattem var det beste laget.
Det mest positive var at det fungerte meget bra med Arbi og Odin sentralt på midtbanen, G 14 spillerne stod frem på en måte som lover veldig godt fremover Ebbe og Solstad var glimrende som midtstoppere. Keeper Morten solid og trygg. Rett og slett imponerende!!!
målscorere ble: Andreas Hansen 2, Arbi 2, Shain 1, Odin 1, Sachil 2.