apr 25

Borteseier 4-3 mot Freidig!

Gratulerer gutter! Veldig godt jobbet av samtlige spillere, og seier etter en kamp preget av god innsats og tidvist godt spill!

Vi er veldig fornøyd med 3 poeng i denne kampen. Resultatet var ikke ufortjent, men det kunne raskt ha endt med poengdeling. Freidig har et godt guttelag som virkelig sto løpet ut og ga oss kamp til siste slutt. Lagene skiftet på å inneha initiativet, og det var alt i alt et spennende oppgjør! Vi er til tross for 4 mål noe inneffektiv foran mål. Det og balltempo i laget er noe vi må arbeide bevisst med i fortsettelsen!

Laget jobber uansett utrettelig, og inimellom ser vi kombinasjoner som er hentet fra øverste hylle!  Det er bare å jobbe videre gutter! Det er på trening grunnlaget legges, og fortsetter vi slik skal vi nok skape bryderi for mange utover sesongen!

Kveldens målscorere ble Vicky, Kristian 2 og Daniel.

Vi takker de fremmøtte for støtte på en ganske regnvåt kveld!!

Vegard.

1 Kommentar

  1. Heidi sier:

    Tusen takk for en flott og spennende kamp.