mar 27

Flott treningssamling i Meråkerhallen gjennomført

Det ble en skikkelig treningshelg i Meråker. Et flott opplegg spesielt når værgudene gjør det vanskelig å drive utendørs idrett.

Laget fikk gjennomført mange gode økter som vi håper gir en god start på sesongen. Et flott anlegg med en innendørs fotballbane, fine garderober og kjempegod mat. Spillere og ledere trivdes godt.

Vi ønsker med det samme en ny spiller velkommen til Kattem gutter; Kristian Flatabø ( se minste bilde) som er en habil keeper kommer fra Flatåsen. Han kjente allerede flere i spillergruppa fra før. Og så  ut til å trives godt fra første stund. Vi har nå to gode keepere som vil løfte hverandre gjennom gode treninger.

Roars oppsummering av helga og vinteren var at det er satt i gang spillemønster og prosesser som vil gi seg utslag utover i sesongen.

Siste økta på søndag ble det en liten cup hvor guttelaget mixet seg med 99 laget. Det ble en artig avslutning som ikke minst 99 laget satte stor pris på. I et av dagens bilder er det en duell mellom Ramlobrødrene, som gnistret godt.

2 kommentarer

  1. Hege sier:

    Velkommen til Kristian . Vi hadde en fin helg i Meråker, på et virkelig flott anlegg. Turneringen søndag ble en munter forestilling , alle så ut til å storkose seg! Harrytur ble det også tid til 🙂

  2. Heidi sier:

    Velkommen til Kristian Flatabø. Flott at det ble en vellykket tur til Meråker. Nå teller vi dager til søndag og serieåpning.