feb 12

Uavgjort i andre kvalifiseringskamp

Endelig smilte «værgudene» , slik at det var mulig å se spillerne på banen. Men en temperatur på ca 8 minus var vel med respekt å melde mest gunstig for bortelaget Tynset som er vant til gnistrende sparkføre og kald nordavind fra alle kanter.

Denne gangen var det banen som var en minusfaktor for hjemmelagets spill, det var meget vanskelig å spille god fotball på kantene denne lørdagen og mye av Kattems spill rulles vanligvis opp på kantene.

Tynset viste seg å være et sterkt lag bestående av mange 95 spillere og noen 94 spillere, dette ga seg utslag i at Kattem så ut til å være et nummer for små. Men i følge Tynset patrioter på sidelinja var de fullt klar over at Kattem var i gjennomsnitt 15 år, men et svært bra lag.

Kampen startet  med en stillingskrig, lagene følte hverandre på tennene og etterhvert ble det klart at vi presset mer og mer, Sondre var en konstant trussel på venstre siden, men uten å få uttelling. Tom Gøran var solid i målet. Det var mange harde, tøffe og noen ufine trefninger ute på banen. Eivind må trekkes frem som banens beste i dag, han leser spillet svært godt og rydder godt opp i midtforsvaret. Vi hadde to store sjanser ved Kristian B. og Vicky på slutten av kampen, men uten å lykkes.

Kampen ebbet ut med 0-0, det burde Tynset være godt fornøyd med.

Ps. 1. Vestbyen og Sverresborg spilte 5-0 i den andre kampen.

Bjørn

1 Kommentar

  1. Heidi sier:

    Takk for en flott kamp og kjempeinnsats av alle spillerne. Kan ikke huske sist dere spilte uavgjort.