feb 19

Da blir det gutter 1 div. spill på Åsheimbanen i sommer

Kampen mot Vestbyen ble akkurat så spennende og fartsfylt som vi regnet med. Det var ikke noe lettvektere som besøkte Åsheim banen lørdag formiddag. Vestbyen var et lag bestående av 94 og 95 spillere, noe som vistes godt i innsats og taklinger.

Vi fikk en god start, det ble akkurat som ekspertkommentator Tom Lundmark på sidelinja varslet. På et hjørnespark mente han at Kristian ville score på hode. Men det var et udugelig tips, da Kristian scoret med foten. Men han tippet rett person da, det skal han ha. Vestbyen kvitterte kontant med en kraftfull scoring som Tom Gøran ikke hadde mulighet til å ta.

Mikail scoret mål nr to, på en skudd fra 14m. Vestbyen kvitterte igjen rett etterpå.

Vicky kom seg alene med keeper, noe han gjorte kort prosess med og fikk oss opp i 3-2. Men Vestbyen ga seg ikke og 3-3 var et faktum. Kampen hadde  hele tiden spenning, med Kattem et hestehode foran. Det var fullt fortjent da Kristian satte sitt andre mål for dagen og vi ledet 4-3. Dette holdt seg til det var 7 minutter igjen av kampen. Tom Gøran fikk seg en trøkk, og Yossuf  gikk i buret, uten særlig tid til oppvarming. I de hektiske sluttminuttene fikk Vestbyen en retur og scoret på det vi mente var et klart offside tilfelle. Målscoreren kom helt klart fra offside. Dommeren var ikke interesert i å høre på dette og kampen fortsatte. Men fremdeles var det Kattem som hadde overtaket og ville få 1 div. plassen med uavgjort. Begge lagene la inn en sluttspurt som det luktet svidd av, med Kattem klarte å ri stormen av og kampen ebbet ut med et uavgjort resultat 4-4. All honnør til alle Kattemspillerne, også de som ikke fikk komme utpå, men tålmodig venter på sin sjanse. Det er viktig at vi har en bred stall i en hard 1 divisjon.

Da ble det en meget jevn tabell i kvalifiseringsgruppe 2, tre lag med 5 poeng, men Kattem topper pulja med 12 plussmål, Tynset nr 2 med 6 plussmmål.

Flere lag som blir å se i 1div: Malvik, Charlottenlund, Tiller, Nardo, Egge , Freidig og Heimdal. Også vinner mellom Inderøy og Strindheim går til 1.Div. Inderøy går videre med uavgjort.

Alt i alt har vi spilt en kjempebra kvalifiseringsrunde, møtt to meget sterke lag og satt oss virkelig i respekt i gutteklassen. Men det blir  tøft i 1 div, slik at vi må satse alt i de videre serieforberedelsene.

Vi gratulerer spillere og trenere med innsatsen og ønsker lykke til.

Bjørn

NB!  VELFORTJENT TRENINGSFRI I VINTERFERIEN!   NESTE TRENING BLIR SØN 27 FEBRUAR.

6 kommentarer

 1. kattemgutter96 sier:

  Flott at det er flere personer og lag som følger bloggen vår;-)

  Det er en fin regel for lag som ikke har noe godt tilbud for 94 gutter, å spille guttefotball.

  Kjempebra om alle som skriver innlegg, merker det med navn. Da blir det en seriøs blogg.

  Useriøse innlegg blir ikke publisert.

  Bjørn

 2. Byåsing sier:

  94-spillere kan spille G16-fotball også i år ja. Dette forutsatt at de ikke spiller juniorfotball i tillegg.

  «I alle aldersklasser opp til og med G19/J19 kan et lag pr kamp benytte inntil 2 overårige spillere i 11’er-fotball, og 1 overårig spiller i 7’er-fotball og 5’er-fotball. Overårig spiller kan ikke være mer enn ett år for gammel, og kan i samme sesong ikke spille på lag i sin egen aldersklasse eller høyere.»

  Se http://www.fotball.no/Kretser/haalogaland/krets/Lov_og_reglement/Dispensasjoner1/

  Det er ikke å anbefale for spillerutvikling, men i «små» klubber kan det likevel være fornuftig. Det er ikke sikkert at feks Vestbyen og Tynset har noen god juniorarena. Eller i hvertfall ikke en god juniorarena før 1.års junior.

  Gratulerer med 1.divisjonsspill! Blir spennende kamp mot Byåsen – som har «sendt fra seg» 3 stk 95ere til RBK (sammen med Prince og Serge Gamwanya fra Kattem).

 3. Håkon sier:

  Gratulererer med spill i 1. divisjon Gutter. En fantastisk spennende kamp, hvor begge lag gjorde en formidabel innsats. Gleder meg til mange spennende kamper utover våren!

 4. kattemgutter96 sier:

  Er klar over det, men det står på spillerkortet at de bruker 94 spillere, også Tynset benyttet 94 spillere.

 5. Hjalmar sier:

  Gratulerer med nok en kjempekamp av guttene våre. De bare nekter å tape. En herlig innstilling. Men denne kampen ble litt for spennende etter min smak, men desto mere gledelig når vi til slutt klarer det vi skulle – nemlig kvalifisere oss for 1. divisjon. En takk også til Vestbyen som virkelig ga oss kamp til døra. Her er hva deres skribent skriver om kampen:
  http://www.vestbyenil.no/content.ap?thisId=1528

 6. Heimdal sier:

  Gratulerer til Kattem. Ser fram til spennende oppgjør i 1. divisjon. Steinkjer ble overkjørt 8-2 i siste kvalik.kamp på Guldbergaunet.
  Info: 94-årgangen spiller ikke i G16.