jan 16

Seier i Fjernvarmecupen

Kattem 1 som denne helga besto av Tom Gøran, Sondre, Peder, Eivind, Shahin, Kristian og Soro(97), gikk seirende ut av cupen uten å tape et eneste poeng.

Laget startet cupen fremragende, med store seire i de innledende kampene. Det startet mot Romolslia, som forøvrig var et 16 års lag(ble disket) men trenerne valgte å gjennomføre kampen, som ble en solid seier 5-1. Neste kamp ble enveiskjøring,   12 -0 mot Sverresborg. Også siste kamp innledende ble enveiskjøring 10- 0 mot Byneset.

8 -dels finale mot Heimdal på søndag ble noe jevnere, vi var veldig trøtte og trege. Men vi vant fortjent 2-1. Skikkelig motstand fikk vi i kvartfinalen mot Strindheim, men vi halte i land nok en fortjent seier  5-2.

Semifinalen mot Jonsvatnet så ut til å gå veien da Peder dundret inn 3-1 målet. Men Jonsvatnet kom tilbake og ga oss en solid fight. Uavgjort og «sudden death» dvs første målet vinner måtte innføres. og en etter en av spillerne ble plukket av, helt til bare Eivind og Sondre ble alene mot to Jonsvatnet spillere. Lettelsen var stor da Eivind klinte ballen i nettmaskene og finaleplass var et faktum.

Finalen mot Utleira/Othilienborg ble spennende og med stor innsats fra begge lag. Stort var det da Kattemgutta kunne rekke armene i været og juble for en 3-2 seier mot finalemotstanderne. Tom Gøran sto frem med en fremragende finale. Sondre briljerte mer og mer ut over i cupen. Eivind var som vanlig solid. Kristian banket inn 17 mål og la ned en durabelig innsats sammen med Shahin, Peder og Soro. En flott lagseier for Kattem G96.

Kattem 2 som besto av Arbi, Tryggve, Oskar, Daniel, Wicky, Andreas, Ståle(97) og Odin(97) gikk seirende ut av innledende kamper, med greie resultat. De ble bråstopp mot Buvik med tap 2-3.

Alt i alt en grei gjennomført cup og seier for Roar i første forsøk. Gratulere også til han og Vegard, godt jobba.

Bjørn

1 Kommentar

  1. Hege sier:

    Gratulerer nok en gang til spillere og trenere ,og nok en SPENNENDE helg . Nå gleder vi oss til utendørs fotball !!