okt 06

Seier 1-4 mot Utleira avgjorde serien i avdeling 1

Også i denne kampen var det tidlig klart at Kattem var det sterkeste laget, spillet og innsatsen til våre gutter i første omgang var det ingenting å utsette på. Med Prince  sine to og Sondres ene scoring ledet vi klart 0 – 3. Det var mange sjanser som vi ikke fikk uttelling for, pga kvaliteten på avslutningene. Utleira var bare sporadisk på Kattems banehalvdel

I andre omgang senket Kattem innsatsen og var tydelig fornøyd med ledelsen, og dette gjorde at Utleira fikk holde mer på ballen og spille sitt eget spill. Kattem ble løpende imellom og det var fullt fortjent at de reduserte en gang. Men Gutta våre giret opp ett hakk til, Prince fikk sitt tredje mål og kampen var dermed avgjort.

Det var tydelig at naturgress er uvandt underlag  for kunstgressspillere. Men de taklet dette også

Selv om Kattem har en kamp til å spille har vi full score med poeng og 40 + mål, vi er definitivt avdelingsvinnere.

Gratulere til spillere , trenere og supportere:-)