okt 09

Grei seier mot Vestbyen

Med 4-0 seier avsluttet Kattem årets serie med  8 seire og 40 pluss mål, en kjempeprestasjon. 24 poeng, mot neste lag (Verdals 18). Verdal tapte siste kampen mot Sverre med 3 – 6.

Det var et defensivt Vestbyenlag som kom til Åsheimbanen i kveld. Vestbyen var ikke mange gangene over midtstreken og hadde kun en god målsjanse.

Kattem fikk god plass til å trille ball og i førsteomgangen ble det endel sjanser som bare nesten gikk i mål. Midtbanen var konstruert på en ny måte foran denne kampen. En «diamantformasjon» var oppskriften på midtbanen med Eivind som defansiv og Kristian som offensiv midtbanespiller samt Wicky og Sondre på sidene. Ut over i kampen fant midtbanen godt ut av den nye formasjonen, og ballen gikk raskere og mer direkte. Da kom sjansene på rekke og rad.

Målene;

Prince følger en fin stikker fra midtbanen, keeperen på Vestbyen feller Prince og straffe er et faktum. Selv om første forsøk blir annulert, setter Prince selv andre forsøk kontant i nettet.

Andre mål nesten samme oppskrift, Prince følger et gjennomspill og skyter mot målet, Kristian forfølger ballen og kliner ballen i mål.

På tredje målet er det Ståle som kjemper til seg ballen på venstresiden, finner Kristian foran målet som befordrer den videre i nettmaskene.

Fjerde målet trykker Oskar inn. Et pent skudd fra 16m, utagbart for Vestbyenkeeperen som sammen med forsvaret spilte en god kamp.

En meget fortjent seier for våre gutter. Gratulere med avdelingsseier nok en gang.

Vi gleder oss til kretsfinalene, første 17 oktober. Mer info kommer.

Bjørn

3 kommentarer

 1. Hege sier:

  GRATULERER med seriemesterskapet.
  Vi gleder oss stort til to stykk KM finaler (håper det ikke blir FOR spennende !! ;-))

 2. Heidi sier:

  Ganske trøtt etter en fin helg i Selbu. Vi skal da vel ikke til Verdal’n.

 3. Heidi sier:

  Fikk desverre ikke sett kampen men både Hege og Martin holdt oss oppdatert. Dere er kjempeflinke.
  Nå blir det veldig spennende med kretsfinalene. Og vi får oss en Verdalstur også.