sep 09

Ny seier, 1-3 mot en sterk motstander.

Spillere og trenere dro med minibuss til Steinkjer torsdag kveld for å måle krefter med gutta fra Egge.

Sist lagene møttes, ble det en jevn kamp som Kattem til slutt vant.  Kveldens kamp ble nok en jevn batalje. Egge har mange gode og sterke spillere som gir Kattem knallharde taklinger og høyt tempo. I første omgang ble det etterhvert et solid Kattempress.  Tom Gøran  ble i første omgang ikke satt på stor prøver. Tryggve og Peder sørger for at Egge er ufarlige på sidene og Arbi og Oskar jobber utrettelig i midtforvaret. På midtbanen jobber to gode motorer i Eivind og Kristian som står spillemessig godt til hverandre. Wicky og Sondre er en konstant trussel for Egges gode forsvar. På topp river  og sliter Prince motstanderne fra hverandre, han jobber utrettelig på alle pasninger. Og Zorro(97) som får æren av å score det første målet er en turbo som klarer seg godt. Ståle(97) kommer inn og er som vanlig god med ball og god til å plassere seg.

Andre omgang var det tydelig at motstanderne var tent, de kom mere med i kampen, men uten at Kattem lot dem komme til med målsjanser. Shain kommer inn med en voldsom innsats og setter inn mål nr to. Andreas får også sjansen i 2. omgang og er farlig frampå ved flere anledninger. Sondre får æren i å sette mål nr. tre.

En uoppmerksom het førte til at Egge fikk et straffespark rett før slutt, som tom Gøran mesterlig reddet.  Kattemspillerne var ikke våknet nok ved returen, som gikk i mål.

Resultatet 1-3 gir et greit bilde av kampen, selv om vi var nærmere 5 ( to stolpeskudd)enn de var 2.