aug 04

Seier i første sluttspillkamp!!

Klemmetsrud –  Kattem 0-4

…noen mente at vi spilte mot Nesna, andre mente at Ottestad var motstander, til slutt ble vi enige om at Klemetsrud var motstander, – uansett,  for gutta spilte dette ingen rolle, de har stø kurs…!

Skjønt, stø og stø, litt smårusk var det i maskineriet i dag, men gutta vinner 4-0, og da skal man være fornøyd!! Banene er nevnt i hvert referat nå, og den trofaste leser skjønner sikkert at man ikke kan forvente at alt går på skinner til enhver tid. Innsatsen er upåklagelig, og da kommer også målene etterhvert. I dag drøyde det litt, nok en gang produserer gutta en mengde sjanser, men vi brenner størsteparten av dem. I andre tilfeller savner jeg litt mere ro i de avgjørende øyeblikkene. Jeg tror laget ville puttet flere hvis gutta hadde tatt seg tid til å å løfte blikket i ett tidels sekund før man bestemmer seg for å brenne av, da ville de sett at det i mange tilfeller bare er å rulle ballen til en bedre plassert medspiller på blank goal. Dette er tilfelle i mange situasjoner,-  men fra sidelinjen er som alle vet de fleste av oss verdensmestere, og undertegnede hadde nok heller ikke endt opp i NAV hvis fotballferdighetene hadde stått i stil med betraktningene fra sidelinjen.

Men, nå ble det som sagt fire mål, og dette er bra i en 32dels finale. Klemetsrud kom til et par muligheter i løpet av kampen, men ingen av disse var av den art at de ga nevneverdig pulsøkning hos undertegnede. Vi begynner å kjenne gutta nå, og vi vet at hvis målet holdes rent, så kommer målene våre etterhvert.

Nå står småfuglan fra Åråsen for tur i 16dels finalen. Ryktene vil ha det til at dette er spillere som er hentet inn for om noen år å gjøre de eldre kanarifuglene mer flyvedyktige enn det de viser i dag. I morgen klokken 0850 vet vi om LSK vil lykkes i dette…

Dette blir en tøff kamp gutter, men hvis vi er fullt skjerpet, så har jeg trua på at dette kan gå veien. Det heter seg at man skal ta en kamp om gangen, men som sjefen over alle sjefer i dette forumet, så vil jeg tillate meg å spekulere litt på veien videre. Hvis småfuglan blir vingeklippet i morgen tidlig, så møter vi enten Blindern eller Palestina Hope i 8dels finalen. Palestina Hope så jeg i dag, og de er absolutt å komme på talefot med… Der henger «hopet» tynt hvis de møter oss…

Hvis vi fortsatt er videre, så venter Chivas Guadalajaro i kvarten. De har vunnet det som er å vinne av internasjonale turneringer de siste årene, men Kattem har de ennå ikke møtt….

PS! Å være journalist og fotograf med mobilkamera avhenger av en viss flaks. I dag var utløseren på min HTC like treg som jeg er da fruen ber meg med ut for å handle gardiner. Det sier seg selv at det da ikke ble så mange bilder å skryte av…

Lykke til i morgen gutter  😉

RM

Comments are closed.