aug 05

Sterk seier over Lillestrøm!!!

Kattem – LSK 4-1

…vi ska bank dæm kanarigul og blå, juling skal dæm få, heia… Noen som husker denne? Jo da, den ble skrevet i anledning cupfinalen mellom LSK og RBK for en del år siden.. gi meg gjerne et tips på omskrivning, – husk å rime på blå …

16dels finale og kamp mot LSK`s talentlag, – og hvilken kamp det ble… Etter er noe famlende åpning, der nervene var mer synlige enn Kattems blå drakter, så viste gutta seg som de fighterne de er. At disse gutta hever seg i takt med kvaliteten på motstanderen hersker det liten tvil om. Fra spilte fem minutter og utover sa gutta at nok er nok, – nå hadde de sluppet til LSK et par tre ganger, og flere muligheter skulle de ikke få!! Gutta tok dermed kommandoen, resolutt forsvarsspill og iherdig kjemping på midtbanen la standarden for resten av kampen. LSK lå tett og kompakt, samtidig stengte de av våre ytreløpere og vi hadde i perioder problemer med å vinkle ballen ut på sidene. Løsningen ble at flere pasninger ble slått i rom, og der jakter som kjent våre kjappe angripere. Når ettertrykket i denne kampen var atskillig bedre enn i de andre kampene til sammen, så viste dette seg som en fornuftig og effektiv løsning i dag. Kampens mest kontroversielle episode kom før Kattems andre mål. Wicky spilles gjennom og blir regelrett torpedert av LSK`s keeper. Dommeren ser en helt annen vei, og er ikke en gang inne på tanken på at dette er en særdeles klar straffe. Heldigvis er linjemannen av en helt annen oppfatning, og etter å ha stått med flagget i en 90 graders vinkel ett halvt minutt, så reagerer endelig dommeren, og dermed straffe!! Dommeren skritter dermed opp, og plasserer ballen rimelig nøyaktig på 13 meter!! Fra ballen og til 16 meteren var det nøyaktig tre meter, – det skal være fem, men dette brydde ikke vår eminente straffeskytter Onkel Sondre seg om, – ballen ble som i Scandiacup plassert iskaldt til side for keeper.

LSK utlignet noe senere, og dermed var det kamp igjen. Gutta fortsatte sin iherdige jobbing, midtbanen tettet igjen og forsvaret var like solid. Dette ga trygghet fremover og angrepet fortsatte å jage. Dette ga etter hvert uttelling og til slutt sto det 4-1 til Kattem.!!

Cupens beste kamp endte dermed med et kjemperesultat over en sterk motstander.

Nå venter Palestina Hope i 8 dels finalen, cupens første motstander utenfor Norges grenser.. dette blir spennende..!!

Jeg sier som ringreven Eggen, – there is hope in the hangig snore….