jul 05

Gratulasjon fra trenerteamet :)

Gratulerer Gullgutter:)

Vegard-Viggo-Håkon

Det har vært en spennende Cup tid, dager, timer, minutter og sekunder. Vi i trenerteamet har stor tro på dere gutter, og vi setter pris på dere alle. Våre liv blir litt rikere for hver gang vi er sammen med dere på treninsfeltet og i kamp. Vi er sikre på at det vi opplever sammen kommer til å forme vår fremtid på en positiv måte.
Vi er et engasjert Trenerteam og våre valg og disposisjoner kan alltid diskuteres, og slik er det.

Gleden over seieren i Skandia cup er stor, og det vil for alltid stå i historiebøkene at vinnerne av Skandia Cup 2010, klasse Gutter 14 år er KATTEM.

Nå venter en velfortjent ferie på de fleste, men husk å holde dere i form, om ikke lenge vil dere bli innkalt på treningsfeltet igjen. Nye utfordringer kommer og Norway Cup 2010 blir en atraksjon rikere når Kattem G96 inntar hovedstaden siste helg i Juli!

God sommer:)

Hilsen Trenerteamet

2 kommentarer

  1. RM sier:

    …hiver meg på den 🙂

  2. Heidi sier:

    Tusen takk for en flott sesong. Vi gleder oss enormt til Norway cup.