des 06

Malvik cup

Kattem 2 gjorde en kjempeinnsats med andreplass i sin gruppe, stilte søndags morgen opp til kvalifiseringskamp mot KIL-Hemne. Kanskje som underdogs, men det gjorde ingenting. De gikk respektløst til verks og vant denne kampen. 

Neste motstander var Rørvik som også ble feid av banen med tap, kvartfinalen var sikret

Kattem 1 møtte Verdal i åttendedelsfinalen og dette ble en hard batalje, tidvis var kampen ut av kontroll og jeg mener dommeren tok for lite tak i kampen. Guttan kjempet durabelig og kampen ble vunnet 2-0. Kvartfinale mot Kattem 2 var resultatet.

Som så ofte før møtes lagene våre i sluttspill, men denne gangen var det et bestelag og det vistes godt under kampen. Det var ingen tvil om at Kattem 1 var det sterkeste laget, men Kattem 2 kjempet godt. resultat 6-1

Men når Kattem 1 møtte Byåsen  i semifinalen, var lufta gått ut av ballongen, vi ble rett og slett runnspilt av et godt Byåsenlag, som senere vant finalen. Vi må hjem å trene mer, og kanskje må ferdighetene mellom ørene opptrenes også. Vi fokuserer for mye på dommer og dømming og motspillere. Vi har bedre av at vi fokuserer på eget spill og egen utvikling.

Bronsefinale ble et laaangt gjesp, som vi tilslutt vant 2-1. Alt i alt et greit resultat i cupen.

 

Bjørn

Comments are closed.