aug 17

Solid start på høstsesongen

Vi møtte Nardo borte til første kamp i 2 div høst. Dette var en kamp som skulle vise at vi skal sette standard for gode høstkamper.

Første omgang ble det mye rart, tydelig at det tok litt tid å få samlet seg etter ferien. Kattem hadde ballen mest, men klarte ikke å omsette dette i mål. Men det ble endel gode pasninger, kanskje litt for upresist og det gikk for sakte til å spille Nardo helt ut. Nardo stilte med stordelen 95 spillere, slik at det var harde taklinger å få. Spesielt om Kattemspillerne ga fra seg ballen litt for seint. Vi hadde også noen tellefeil i markeringene det førte til at Nardo, litt ufortjent ledet 1-0 ved pause.

Vi omorganiserte litt i pausen, var enige om at dette var for dårlig. Og det var et helt annet Kattemlag som viste seg fram i andre omgang. Vi parkerte Nardo fullstendig. Vi ga oss ikke før det sto 1-5 i dommerens bok.

Målscorere var Tryggve (2)Arbi(2) og Tom Gøran. Mange sto frem i andre omgang, men BB i dag uten tvil Tryggve med to scoringer og to assists.

Bjørn

Comments are closed.