aug 29

Seier og tap

Fredag møtte vi Nidelv. Årets skandiacup finalist. Vi regnet med en tøff kamp. Nidelv startet best og ledet 1-0. Etter dette kom vi med i kampen. Vi utlignet til 1-1 etter 20 minutter. Derfra og ut var det ingen tvil. Nidelv fikk knapp læne ballen og Kattem rullet opp det ene etter det andre angrepet. Masse bra spill og kombinasjoner. Det stod 4-1 til Kattem etter 80.minutter. En solid gjennomføring. Backfireren må her fremheves. De justerte seg og var bunn solid. Masse angrep startet bakfra.

Kampen mor Trond skulle bli helt anderledes. Vi startet bra og ledet 1-0 fortjent etter 15.minutter. Kattem virket trygge. Trond utligner etter 30 minutter. De får mål ut av ingen ting.
Etter dette skjer det noe rart med Kattemspillerne. De slutter og spille fotball, Masse feil forplanter seg over hele banen og Trond jobber seg inn i kampen.Vi ligger under 3-1 til pause som et resultat av personlige feil. Vi blir enige om å heve oss i andre omgang. Det motsatte skjer. Trond er best i alt. Vi taper fult fortjent 2-4 mot et bedre lag. Gratulere til Trond og spesielt Shain (tidligere kattem spiller) som scorer 2 mål og herjer med backrekke vår. Vi var heldige som slapp unna med bare 4 baklengs.