jul 10

3 Plass i Storsjø 2011

Det ble en spennende semifinale i Storsjøcupen. Våre gutter møtte et revansjelystent lag, Verdal som vi alltid har slått tidligere.

Cupen sett under ett så var det et godt utbytte for laget, vi spilte til tider god fotball, det ble et feilskjær i første kamp men det ble fort rettet opp igjen. Vi hadde en god målforskjell i gruppespillet og ble det beste laget. Kvartfinalen mot Grong ble ingen målestokk og det sto 5-0 til Kattem etter full tid, noe som godt kunne vært flere mål.

Semifinalen mot Verdal ble tett og tøff. Med en dommer som kanskje ikke hadde helt kontroll setter vi ikke sjansene våre, men Verdal er dyktig og heldig og setter inn et mål sent i andre omgang da de fleste hadde belaget seg på ekstraomganger.  Men etter de kampene som jeg har sett under cupen, var dette en god kamp av oss, tross tap 0-1.

Jeg vil berømme Roar og Vegard for å ta seg av guttene våre under cupen, samt at i følge trenerne oppførte guttene seg fint.

Det betyr mye når vi skal til Barcelona rundt juletider og Danacup neste sommer.

Håper at alle får en rolig og fin sommer.

Bjørn

1 Kommentar

  1. Heidi sier:

    Tusen takk for en flott innsats i cupen. Takk for hyggelig samvær med foreldre. Nå ser vi fram mot høsten. God sommer.