jun 17

Tap 1-3 for Tynset.

Kampen i kveld startet med et Kattem overtak. Vi spilte en god fotball til tider. Men det var Tynset som scoret det første målet, et av det noe lettkjøpte slaget. Men fremdeles var det Kattem som var det beste laget ute på banen, og det var fullt fortjent når Viktor(Wicky) fikk headet inn utligningsmålet. Men det varte ikke lenge før Tynset scoret nok et lettkjøpt mål. Vi hadde 3-4 gode sjanser i første omgang, uten å lykkes flere ganger. Det var 1-2 til pause.

Etter pause ble vi alt for oppjaget i spillet. Det ble ikke bedre da en Tynsetspiller kom seg gjennom forsvaret og satte 1-3. Vi kom ikke nærmere scoring i kveld.

Tynsetspillerne var store og sterke, regner med at taktikken i dag gikk på å spille ut dette laget, slik at vi unngår å krige hele tiden. Men slik gikk det ikke, ballen slippes for sent fra sentrale spillere, dermed blir det etterhvert lite bevegelse og løp uten ball stopper opp.

Vi lar ikke ballen gå hurtig nok, vi setter ikke sjansene våre og vi slipper inn for lettkjøpte mål. Dette gjør at vi taper fortjent i dag, noe vi har hatt for vane de siste kampene. Så vi har mye å rette på, og kanskje en høst i 2. div gjør at vi får selvtilliten tilbake i spillet vårt.

Men en ting vi jeg presisere til slutt, guttan gir aldri opp, det er solid innsats hele tiden. Herlig figtervilje.

Slik at alle guttan gjorde en kjempeinnsats i dag, selv om det ikke hold. Det ble litt stang ut, noe som det har blitt mye av i vår, men vi gir oss aldri.

Ps. Egge tapte 11-1 mot Heimdal i kveld og om de taper mot Tiller neste runde og vi slår Melhus, er det fremdeles håp om 1.div