mai 18

Årsbeste 1 omgang mot Heimdal

Fra første spark på ballen var det klart at Kattem G16 skulle styre denne kampen. 1 omgang var en fryd å se på;  kontante taklinger, gode mottak, variasjon i oppspillene, gode bevegelser og pasninger. Heimdal fikk sjelden låne ballen. Laget var ikke å kjenne igjen etter kampen mot Byåsen. Samtlige 11 spillere leverte en «Outstanding» omgang. Eivind fikk med seg ballen inn i 16m og ble klippet ned, en soleklar straffe.  Sondre satte den utagbart i mål. Samme spiller fikk også to meget gode sjanser i 1 omgang, men lyktes ikke med det. Det har ikke vært noe å sagt på om vi hadde ledet 2 eller 3-0 til pause.

Vi starter 2 omgang bra, men Heimdal tar mer og mer over etterhvert som vi blir slitne. Når det er 5 minutter igjen av kampen er vi solid på hælene. Heimdal scorer to helt på tampen, noe som gjorde det til et surt tap, som vi skal deppe over, men glemme fort.

Hele laget gjorde en solid innsats i dag, velger å ikke utnevne BB i dag ; Kristian F ble ikke satt på store prøver i 1 omgang, men holdt oss inne i kampen i andre omgang med noen fabelaktige redninger. Han var ikke langt unna scoringene til Heimdal  heller. Eivind balanserer midtbanen kjempebra så lenge kreftene holder og Kristian B på topp jobber og sliter og er et godt oppspillspunkt, Peder slipper ingen forbi på siden og er med i angrep. Mikail og Sarchill jobber utrettelig så lenge kreftene holder. Oscar, Tryggve og Arbi tettet godt igjen særlig i første omgang. Wicky var en stadig trussel på venstresiden.

Vi skal fra denne kampen ta med oss et flott første omgang, vi spiller tross alt ut Heimdal som er ubeseiret i 1 div G16, og vi et et i gjennomsnitt G15 lag. Og vi skal være stolt av prestasjonen. jeg er sikker på vi kvalifiserer oss til 1 div høst med dette spillet, og da tar vi Heimdal.