mai 23

4-0 mot Tiller i kveld

 

Dette var en viktig kamp å vinne for å komme nærmere  fortsatt 1.div spill til høsten. Det har vært noe skralt med poengsanking i det siste.

Kampen ble aldri spennende, til det var det for stor forskjell på lagene. Kattem sto fram på en solid måte i kveld, Tiller viste lite.

Vi hadde mange fine angrep, både fra venstre og høyresiden i første omgang. Sondre, Wicky og Kristian hadde alle gode sjanser. Wicky fikk æren av å kjempe inn det første målet, Mikail dundret inn det andre og Kristian lurte inn det det tredje i første omgang. Vi fikk bedre og bedre tak på midtbanen etterhvert og forsvarsarbeidet var godt i kveld. BB blir i dag Mikail som begynner å finne formen igjen, en glimrende kamp både fremover og bakover. Kampen roet seg utover i andre omgang, men vi var farlige frempå flere ganger. Tilslutt fikk Shahin presset ballen i mål og med det sluttet kampen.

Det var godt å få en seier igjen, men vi retter fokus mot 1.juni og bortekamp mot Charlottenlund.

 

Bjørn

Comments are closed.