Tonstad kunstgressbane. Mot Sjetne som vi

visste lite om på forhånd. Etter meget god

kvalifisering i vinter, samt bra gjennomført

treningsturnering på Heimdal, hadde vi store forventninger til første seriekamp.

Kampen startet famlende for vår del, bevegelser med og uten ball var ikke tilstede, dårlige mottak gjorde det ekstra vanskelig. Usikkerheten spredte seg i laget. Men uansett var det en formidabel innsats fra alle spillerne. Spillerne trykket til og vant mange dueller, utover 1 omgang ble det noe bedre. En del av bevegelsene kom rett og vi begynte å nærme oss målet. Vicky som i dag får BB(Banens Beste), var en konstant trussel for Sjetnes høyreside. Vicky scoret også det første målet etter et flott raid på venstresiden. Nok et raid fra Vicky med påfølgende skudd jaget Kristian og satte ballen kontant i mål. Vi fortsatte å score med Sarchill som trykket på  fra høyresiden. 0-3 til pause, fullt fortjent. Men selv om scoringene kom, så var ikke spillet like bra som vi har vært så fornøyd med tidligere.

I pausen fikk spillerne instruksjoner om hvordan få opp balltempo og hvordan ta de rette bevegelser i andreomgang, fra trenerne. Men det lyktes ikke helt denne gangen. Arbi som ble flyttet opp på venstre ving i andre omgang fortsatte med et mål. Før Sjetne kvitterte med en scoring fra dødball.

Her er det en god del å rette på for trenerne fram til Strindheimkampen om en uke på Åsheim. Men vi vinner fullstendig fortjent 1-4 på en nokså slett dag, og det er en bra egenskap for ethvert lag. Vi gleder oss til fortsettelsen.